Ακόμα ένας λόγος να επισκεφθούμε το Λονδίνο - Ανοίγει το πρώτο εστιατόριο γυμνιστών

Ακόμα ένας λόγος να επισκεφθούμε το Λονδίνο - Ανοίγει το πρώτο εστιατόριο γυμνιστών
Ενημερώθηκε: 06/05/16 - 16:53

 Λίγη... υπομονή μέχρι τον Ιούνιο οπότε και ανοίγει τις πόρτες του στο Λονδίνο, για τρεις μήνες, ένα εστιατόριο αλλιώτικο από τα άλλα. Στο συγκεκριμένο, οι πελάτες θα μπορούν να απολαύσουν το γεύμα τους, χωρίς ρούχα.

 Ως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, οι κρατήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και ανεβάζουν τον αριθμό των υποψηφίων πελατών στα 32.000 άτομα. Μόνο που θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ στη λίστα αναμονής μέχρι να καταφέρουν να πάνε, καθώς το "Bunyadi" στον ειδικό χώρο γυμνιστών μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 42 άτομα.

 Προς το παρόν, η τοποθεσία που θα ανοίξει το εστιατόριο παραμένει άκρως μυστική, ενώ όπως έγινε γνωστό το γεύμα θα κοστίζει περίπου 95 δολάρια το άτομο.

 Κατασκευασμένο από την pop-up εταιρία Lollipop, το Bunyadi θα επεκτείνει το θέμα του γυμνού και στο μενού, με χορτοφαγικά και μη- χορτοφαγικά πιάτα με όλα τα φυσικά συστατικά και τις μεθόδους μαγειρέματος, που θα σερβίρονται σε χειροποίητα πήλινα πιάτα με βρώσιμα μαχαιροπήρουνα.

Τα κινητά πάντως, όπως είπε ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού στο CNN , Θα παραδίδονται στην είσοδο, πριν οι πελάτες περάσουν στα ειδικά διαμορφωμένα αποδυτήρια για να γδυθούν.