Αλέξανδρος Κοψιάλης: Αποσύρεται από τον διαγωνισμό με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο μετά τον σάλο στα social media

 
Αλέξανδρος Κοψιάλης: Αποσύρεται από τον διαγωνισμό με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο μετά τον σάλο στα social media

Ενημερώθηκε: 21/01/22 - 22:21

Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες στα social media μετά την καταγγελία της 24χρονης Γεωργίας που κατήγγελλε πως έπεσε θύμα βιασμού ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Οι χρήστες του twitter εκτός από τους θύτες τα «έβαλαν» και με γνωστούς influencer, οι οποίοι σιώπησαν και δεν τοποθετήθηκαν για το θέμα.

Ένα άτομο που βρέθηκε στο στόχαστρο είναι ο Αλέξανδρος Κοψιάλης με τους χρήστες του διαδικτύου να ζητούν από τα αδέρφια Αντετοκούνμπο να κατεβάσουν τον διαγωνισμό που «τρέχουν» από κοινού με τον influencer στο Instagram και χαρίζουν ένα σπίτι αξίας άνω των 100.000 ευρώ.

Ωστόσο, πριν απο λίγη ώρα ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ανακοίνωσε πως την ευθύνη για τον διαγωνισμό πλέον την έχουν αποκλειστικά τα αδέρφια Αντετοκούνμπο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του

«Καλησπέρα σε όλους, όπως είδατε την ευθύνη για τον διαγωνισμό για το σπίτι την έχουν αποκλειστικά οι Antetokounbros και κανένας άλλος. Τώρα οι συμμετοχές που έχουν γίνει από το προφίλ μου μετράνε κανονικά και η κλήρωση θα γίνει την ημερομηνία που έχει οριστεί κάτω από τη λεζάντα. Όλο αυτό γίνεται με απεριόριστο σεβασμό σε μια οικογένεια που μας έχει κάνει υπερήφανους σε ολόκληρο τον κόσμο και ντρέπομαι ειλικρινά που χρειάστηκε να βγω να εξηγήσω κάτι τέτοιο, διότι το όνομα των παιδιών, το οποίο δεν φταίει σε τίποτα, βρέθηκε να τουιτάρει δίπλα από τις λέξεις όπως βιασμός και Θεσσαλονίκη. Και επειδή όλο αυτό γίνεται, επειδή το όνομα μου μπλέχτηκε αδίκως μέσα σε όλο αυτό, πήραμε από κοινού την απόφαση ο διαγωνισμός να συνεχίσει κανονικά αποκλειστικά από το προφίλ των παιδιών»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ