Αποκάλυψη Σ. Παυλίδου: Συγκλονίζει η περιγραφή της για τον ξυλοδαρμό (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκάλυψη Σ. Παυλίδου: Συγκλονίζει η περιγραφή της για τον ξυλοδαρμό από τον Μ. Παπαγιάννη (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 15/01/18 - 14:51

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της επίθεσης που δέχτηκε η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου από τον συνάδερφό της, Μάνο Παπαγιάννη.

«Την Πέμπτη το βράδυ γύρω στις 23:20 που τελείωσε η παράστασή μας ανέβηκα στο καμαρίνι μου και ο κύριος Παπαγιάννης που το καμαρίνι του είναι βρίσκεται στον κάτω όροφο με ρώτησε για ποιο λόγο δεν είπα την ατάκα που συνοδεύεται με μια κίνηση γιατί δεν έκανα την κίνηση. Την ξέχασα; Και του απάντησα “δεν μου βγήκε, δεν το έκανα”. Μου λέει “το έκανες επίτηδες επειδή εγώ ξέχασα να σου πω πριν μια ατάκα;”», εξέφρασε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά».

Τρόμος! Θύμα βίαιου ξυλοδαρμού η ηθοποίος Σ. Παυλίδου από τον Μάνο Παπαγιάννη!

Και συμπλήρωσε: «Λέω “είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι σκέφτομαι με αυτόν τον τρόπο;”. Και πάει στο πλατύσκαλο και τον βλέπω από κάτω, έχω οπτική επαφή με τον κύριο Παπαγιάννη που βρίσκεται στον κάτω όροφο. Μου λέει “θα σε γαμ…ω πάνω στη σκηνή έτσι και μου ξανακόψεις αστείο”. Και λέω “σε παρακαλώ μίλα πιο όμορφα”. Μου λέει “αυτό που σου λέω θα σου γαμ…ω ότι έχεις και δεν έχεις”. Λέω “δεν μπορώ να μιλάω άλλο μαζί σου”».

«Επέστρεψα στο καμαρίνι μου και έκλεισα την πόρτα. Σε δευτερόλεπτα ο κύριος Παπαγιάννης βρέθηκε να κλωτσάει την πόρτα του καμαρινιού μου και να μπαίνει μέσα, με άρπαξε από το λαιμό, με πέταξε κάτω, εγώ έπεσα πάνω στην καρέκλα γιατί είναι μικρό το καμαρίνι».

H Zωζώ Σαπουντζάκη έκανε διαθήκη! - Τι αφήνει και σε ποιον;

N σημειωθεί πως μήνυση κατά του Μάνου Παπαγιάννη κατέθεσε η Σοφία Παυλίδου, ύστερα από το... επεισόδιο που συνέβη στα καμαρίνια του θεάτρου. 

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο σχετικό βίντεο: