Αυτός είναι ο σύντροφος της Μπάγιας Αντωνοπούλου

Αυτός είναι ο σύντροφος της Μπάγιας Αντωνοπούλου
Ενημερώθηκε: 21/11/18 - 15:53

Είναι της μόδας οι σεφ! Εκτός από τη Βάσω Λασκαράκη, η οποία βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά του Λευτέρη Σουλτάτου, και την Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη σ’ αυτήν του Φίλιππου Παπασπύρου, και η Μπάγια Αντωνοπούλου είναι τρελά ερωτευμένη με τον Ακη Δρούγκα –επίσης σεφ στο επάγγελμα– και μάλιστα πολύ πριν από τις άλλες δύο κυρίες, καθώς η σχέση τους μετρά περίπου ενάμιση χρόνο!

Η δημοσιογράφος μάς... σύστησε τον σύντροφό της το βράδυ της Κυριακής στο Gazi Theater, όπου παρακολούθησαν μαζί την παράσταση «Μαριχουάνα Stop».

Το όμορφο ζευγάρι, κομψά ντυμένο και σε απόλυτη χρωματική συμμετρία, πόζαρε για πρώτη φορά δημόσια, γεγονός που υποδηλώνει ότι η σχέση του πατά σε γερές βάσεις.

Ο γοητευτικός Ακης είναι ο άνθρωπος που στάθηκε βράχος στο πλευρό της γλυκιάς Μπάγιας, όταν πήρε την απόφαση να φύγει από το «Καλημέρα Ελλάδα» ύστερα από χρόνια παρουσίας της εκεί.

Ο άγριος καβγάς που λέγεται ότι είχε με τον παρουσιαστή της εκπομπής Γιώργο Παπαδάκη και στάθηκε η αφορμή για να τα μαζέψει και να φύγει δεν ήταν ό,τι πιο ευχάριστο για τη χαμηλών τόνων δημοσιογράφο, οπότε η στάση του συντρόφου της, που στάθηκε στο πλευρό της, λειτούργησε σαν βάλσαμο! 

ΜΠΑΓΙΑ

Αφήνοντας λοιπόν πίσω της τα δύσκολα η 29χρονη φαίνεται να περνά πλέον μια όμορφη και ήρεμη περίοδο. Πρόσφατα ανακοίνωσε, μέσω Instagram, ότι θα περνά πλέον ώρες ατελείωτες στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, αφού έχει αποφασίσει να σπουδάσει Αρχιτεκτονική, ενώ και η απόφασή της να δημοσιοποιήσει τη σχέση της λέει πολλά!

Πηγή: Espresso