Βασ. Παϊτέρης πνιγμένος στα χρέη: Κάνω κοινωφελή εργασία για να μην πάω φυλακή

Βασ. Παϊτέρης πνιγμένος στα χρέη: Κάνω κοινωφελή εργασία για να μην πάω φυλακή
Ενημερώθηκε: 11/07/19 - 10:33

Πνιγμένος στα χρέη και υπό την απειλή της φυλακής είναι ο Βασίλης Παϊτέρης. Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής καταδικάστηκε σε 35 χρόνια φυλάκισης και χρωστάει 580,000 στην Εφορία και σε άλλους δημόσιους φορείς! Και προκειμένου να γλιτώσει τη φυλακή προσφέρει κοινωφελή εργασία τα τελευταία οκτώ χρόνια, ενώ έχει ακόμα άλλες 20,000 ώρες!

Για τα σοβαρά οικονομικά και νομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει λόγω του αυθαίρετου σπιτιού του ο Βασίλης Παϊτέρης μίλησε στην εφημερίδα «Espresso» και την Κλάρα Ασημακοπούλου

«Κάνω κοινωφελή εργασία για να γλιτώσω τη φυλακή. Αυτό το σπίτι το αγόρασα πριν από 15 χρόνια. Είναι εκτός σχεδίου, όπως και όλα στην περιοχή και το ήξερα όταν το πήρα. Δεν είναι στην παραλία, είναι στην Αγία Βαρβάρα, πάνω σε ένα βουνό, που δεν περνάει ούτε αεροπλάνο. Έχει χαρακτηριστεί δασικό, αλλά δεν υπάρχει ούτε ένα δέντρο εκεί. Εμείς φυτέψαμε», είπε ο γνωστός καλλιτέχνης.

«Το σπίτι αυτό χτίστηκε πριν από 30 ή 40 χρόνια και εγώ το πήρα έτοιμο με φως, νερό, τηλέφωνο. Όταν το αγόρασα, είχα πέντε παιδιά, μετά η οικογένεια μου μεγάλωσε, έκανα δύο παιδιά και ως εκ τούτου έπρεπε να μεγαλώσω και το σπίτι για να χωράμε όλοι. Έχτισα, λοιπόν, δύο δωμάτια επιπλέον. Αυτό οδήγησε στο να μου γίνουν 250 μηνύσεις από τον πρώην δήμαρχο, τις οποίες δεν έλαβα ποτέ, γιατί εστάλησαν σε άλλη διεύθυνση. Το αποτέλεσμα ήταν να καταδικαστώ σε 35 χρόνια φυλάκισης και να χρωστάω 580.000 στην Εφορία και σε άλλους δημόσιους φορείς», εξομολογήθηκε ο Βασίλης Παϊτέρης.