Δέσποινα Βανδή: Υπάρχει τελικά ενδεχόμενο γάμου με τον Βασίλη Μπισμπίκη; (ΒΙΝΤΕΟ)

 
    ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΣΧΕΣΗΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣΒΑΝΔΗ ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ ΣΧΕΣΗΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ

Ενημερώθηκε: 03/06/22 - 22:53

Η Δέσποινα Βανδή είναι full ερωτευμένη με τον Βασίλη Μπισμπίκη και δεν διστάζει πλέον να μιλήσει δημόσια για εκείνον.

Η Δέσποινα Βανδή ξεκινάει την καλοκαιρινή της περιοδεία με τον Γιώργο Θεοφάνους και για τον λόγο αυτό μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής, «Happy Day» για το γεγονός αυτό. Μάλιστα λίγο αργότερα αναφέρθηκε στον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη, για το αν θα κάνουν μαζί διακοπές αλλά και στο ενδεχόμενο ενός γάμου.

Μάλιστα, οι δύο τους αναφέρθηκαν στο γεγονός αν θα βρουν χρόνο για προσωπικές διακοπές.

«Τα παιδιά μου δεν θα με ακολουθήσουν στην περιοδεία. Θα τη βγάλουμε με τα παιδιά του Θεοφάνους. Πέρυσι έκανα διακοπές στην Εύβοια που καιγόταν. Περιμένω το φετινό καλοακαίρι», είπε στην αρχή η τραγουδίστρια.

Η Δέσποινα Βανδή, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τον σύντροφό της Βασίλη Μπισμπίκη και αν θα την ακολουθήσει στην περιοδεία της. Όταν ακολούθησε ερώτηση για το ενδεχόμενο γάμου με τον Βασίλη Μπισμπίκη, η τραγουδίστρια και ο Γιώργος Θεοφάνους απάντησαν μαζί: «Ο γάμος είναι αυτός», αναφερόμενοι στη συνεργασία τους.

Όσον αφορά αν την ενοχλούν που ασχολούνται με την προσωπική της ζωή, η Δέσποινα Βανδή είπε: «Το έχω συνηθίσει, είναι πολλά τα χρόνια κορίτσι μου, το έχω συνηθίσει».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ