Η απάντηση του παραγωγού για Παυλίδου - Παπαγιάννη: Τι θα κάνει με την παράσταση;

Η απάντηση του παραγωγού για Παυλίδου - Παπαγιάννη: Τι θα κάνει με την παράσταση;
Ενημερώθηκε: 15/01/18 - 14:50

Θέση επί του θέματος παίρνει και ο παραγωγός της θεατρικής παράστασης όσο αφορά στον τσακωμό του Μάνου Παπαγιάννη και της Σοφίας Παυλίδου.

«Είδα το πρόσωπο του Μάνου Παπαγιάννη την επόμενη ημέρα με αμυχές», αναφέρει στην τηλεοπτική εκπομπή «Αποκαλυπτικά» ο παραγωγός, Βασίλης Γκουρούσης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι και η Σοφία Παυλίδου επιτέθηκε εναντίον του ηθοποιού.

Ο Καλυβάτσης μιλά για το «επεισόδιο» μεταξύ Παυλίδου και Παπαγιάννη

Και προσθέτει πως την επομένη ο Μάνος Παπαγιάννης πήγε στο θέατρο και ζήτησε συγγνώμη από όλους, συνεργάτες και παραγωγούς ενώ ο κος Γκουρούσης τόνισε πως και οι δύο ηθοποιοί είναι ευπρόσδεκτοι στο θέατρο για να συνεχιστούν οι παραστάσεις.

«Εγώ πιστεύω τους ηθοποιούς που ήταν μπροστά. Πιστεύω τη Σοφία, πιστεύω τον Μάνο. Ήταν μία άτυχη στιγμή», επαναλαμβάνοντας πως: «Εγώ την άλλη μέρα που πήγα στο θέατρο είδα το πρόσωπο του Παπαγιάννη που είναι χάλια. Είναι μέσα στις αμυχές. Τη Σοφία δεν την έχω δει…».

Η αντίδραση του Φερεντίνου για τον ξυλοδαρμό της Παυλίδου από τον Παπαγιάννη (ΦΩΤΟ)

Nα σημειωθεί πως ακούγοντας τις φωνές της, ο Σωτήρης Καλυβάτσης μπήκε στο καμαρίνι της ηθοποιού και τράβηξε τον Μάνο Παπαγιάννη ώστε να σταματήσει τον καυγά, ενώ η Σοφία Παυλίδου έχει ήδη καταθέσει μήνυση. O Μάνος Παπαγιάννης δεν έχει βγει δημόσια να μιλήσει για τον άγριο καυγά με τη συνάδερφό του.