Η Αυστραλή δημοσιογράφος που επισκέφτηκε την Ελλάδα και την ερωτεύτηκε

Η Αυστραλή δημοσιογράφος που επισκέφτηκε την Ελλάδα και την ερωτεύτηκε
Ενημερώθηκε: 13/03/18 - 15:39

Η δημοσιογράφος και συγγραφέας αποθεώνει τη χώρα μας με ένα μακροσκελές κείμενό της στην έντυπη αλλά και τη διαδικτυακή έκδοση της αυστραλιανής «The Daily Telegraph», αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Οι Ελληνες ξέρουν να ζουν!» Και μιλάει από προσωπική πείρα, καθώς η δημοφιλής παρουσιάστρια τα τελευταία καλοκαίρια επισκέπτεται για τις διακοπές της τα ελληνικά νησιά.

ελλαδα

«Εφαγα το πιο νόστιμο φαγητό που έχω φάει ποτέ στη ζωή μου και γέμισα το μυαλό μου με μόνο όμορφες εικόνες. Γέλασα με την ψυχή μου και γνώρισα ανθρώπους με ζεστή καρδιά» σημειώνει και συνεχίζει: «Οι Ελληνες ξέρουν πώς να ζουν. Αν μπορούσα να πάρω μαζί μου αυτό το μυστικό, θα ήταν ένα όνειρο» καταλήγει.

ελλαδα

Η 41χρονη Sam το περασμένο καλοκαίρι απόλαυσε με την παρέα της τον ήλιο και τη θάλασσα στην Υδρα, στις Σπέτσες και το Πόρτο Χέλι, με αφορμή έναν γάμο στον οποίο ήταν καλεσμένη. Λάτρεψε τα γαϊδουράκια, τις βουκαμβίλιες, το φρέσκο ψάρι, τις παραλίες και το ηλιοβασίλεμα. Εναν χρόνο πριν είχε βρεθεί στη Μύκονο, από όπου επίσης ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο, εκθειάζοντας τις ομορφιές της. Ομως για τη διάσημη Αυστραλή Ελλάδα δεν είναι μόνο τα προφανή που κάνουν την Ελλάδα μοναδική, αλλά και οι άνθρωποί της. Αναφερόμενη στον Σωκράτη, τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη, λέει ότι οι Ελληνες ξέρουν πώς να αφηγούνται ιστορίες...

Πηγή: Espresso