Η «Διάσημη» Παπαγγελή «φλερτάρει» με το Survivor 3

 
Η «Διάσημη» Παπαγγελή «φλερτάρει» με το Survivor 3

Ενημερώθηκε: 23/11/18 - 10:35

Το πρώτο τρέιλερ του «Survivor 3» είναι στον αέρα και ήδη έχουν διαρρεύσει ονόματα «Διασήμων» που συζητούν με τον Σκάι για να βρεθούν στον Αγιο Δομίνικο.

Το σέξι μοντέλο Ελλη Παπαγγελή λέγεται πως έχει από καιρό επαφή με το κανάλι του Φαλήρου, γι’ αυτό και αρνήθηκε την πρόταση του ΑΝΤ1 να εισβάλει στο «Nomads», ενώ το κατώφλι του σταθμού έχει περάσει και ο λαϊκός τραγουδιστής Κώστας Καραφώτης.

Μια τρίτη πληροφορία θέλει τον 37χρονο πρώην διεθνή μας Γιούρκα Σεϊταρίδη να... πολιορκείται από την παραγωγή.

Ωστόσο, αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso» αναφέρουν πως η ελληνική ομάδα παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί αυτή τη στιγμή «τρέχει» τα κάστινγκ των «Μαχητών». Κι αυτό γιατί το ζητούμενο στο φετινό «Survivor» δεν είναι τα δημοφιλή πρόσωπα, αλλά οι δυνατοί παίκτες που θα μπορούν να αντιμετωπίσουν τους αντίστοιχους Τούρκους στην παραλία, ανέφερε έγκυρη πηγή από το κανάλι του Φαλήρου.

SURVIVOR

«Δεν έχει αποφασιστεί αν θα εντάξουμε celebrities στη φετινή διοργάνωση. Αν συμβεί από την πλευρά της Τουρκίας, θα ισχύσει και για εμάς» τόνισε υψηλά ιστάμενο πρόσωπο και συνέχισε: «Αρκετοί επώνυμοι έχουν αυτοπροταθεί, όπως έγινε και τις προηγούμενες δύο σεζόν.

Μάλιστα, έχουμε δεχτεί αιτήσεις και από πρόσωπα που γνωρίσαμε στο “Power of love”. Το βασικό μέλημά μας, όπως προείπα, είναι να δημιουργήσουμε ισάξιες ισχυρές ομάδες με της γείτονος» κατέληξε.

Espresso

Πηγή: