Η μεγάλη αλλαγή της Μαρινέλλας - Δείτε πώς είναι σήμερα (ΦΩΤΟ)

Η μεγάλη αλλαγή της Μαρινέλλας - Δείτε πως είναι σήμερα (ΦΩΤΟ)
Ενημερώθηκε: 05/10/17 - 11:17

Η μεγάλη αλλαγή της Μαρινέλλας! Μια τυχαία συνάντηση στο Λας Βέγκας μας έκανε να παρατηρήσουμε το πόσο έχει αλλάξει η εμφάνιση της μεγάλης ερμηνεύτριας τα τελευταία χρόνια.

Ο Χάρης Βαρθακούρης αποκάλυψε την τυχαία συνάντηση του με τον Αντώνη Ρέμο και την Μαρινέλλα σε ένα αεροδρόμιο των Η.Π.Α.!

Ο Αντώνης Ρέμος και η Μαρινέλλα βρίσκονται σε περιοδεία σε Αυστραλία, Καναδά και Αμερική και ο Χάρης Βαρθακούρης που ταξίδεψε στην Αμερική τους συνάντησε στο αεροδρόμιο του Λας Βέγκας. Με το γνωστό του χιούμορ ο τραγουδιστής έγραψε στο facebook για την όμορφη και αναπάντεχη συνάντηση που είχε με τους δυο τραγουδιστές.

«ΜΙΚΡΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ!
Και που λέτε, κατεβαίνω από το αεροπλάνο και η πρωτη μου δουλειά είναι να πάω τουαλέτα. Έτσι όπως περιμένω να νίψω τας χείρας μου, ακούω ελληνικά. Γυρίζω και βλέπω τον θείο Αντώνη!! Ε, ότι θα συναντιόμασταν σε τουαλέτες, σε αεροδρομιο, στο εξωτερικό, δεν θα το φανταζόμασταν ποτέ.
Αγκαλιές, φιλιά, κτλ...και μου λέει: κάτσε σου έχω κι άλλη έκπληξη. Βγαίνουμε έξω, περπατάμε λίγα μέτρα και εκεί βλέπω τη θεία Μαρινέλλα!!! Νέες αγκαλιές και φιλιά αλλά και μια αναμνηστική φωτογραφία για να θυμόμαστε αυτή τη συνάντηση και πόσο μικρός είναι ο κόσμος».

marinella

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τραγουδίστρια έχασε τα χρήματά της στο Χρηματιστήριο