Ελλάδα έχεις ταλέντο: Η χορογραφία που «έσπασε» τη Μαρία Μπακοδήμου

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Η χορογραφία που «έσπασε» τη Μαρία Μπακοδήμου
Ενημερώθηκε: 30/10/18 - 12:38

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Μια από τις πιο δυνατές στιγμές του σόου παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Στη σκηνή ανέβηκε η ομάδα  Art & Performance Dance Theater. Αυτό που παρουσίασαν στους κριτές ήταν μια χορογραφία που είχε να κάνει με τη φρίκη του πολέμου και τον τρόπο με τον οποίο τη βιώνουν  τα μικρά παιδιά που ξαφνικά βρίσκονται σε μια νέα χώρα προσπαθώντας να κερδίσουν πάλι τα χαμένα όνειρά της.

Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν από αυτό που είδαν ενώ η Μαρία Μπακοδήμου σε όλη τη διάρκεια της χορογραφίας φαινόταν φανερά συγκινημένη.

«Στα δύο χρόνια που κάνουμε το Ελλάδα έχεις ταλέντο είστε το μοναδικό χορευτικό που έχει καταφέρει να κάνει τη Μαρία να κλάψει γιατί είναι μανούλα» ανέφερε είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Εν συνεχεία η Μαρία Μπακοδήμου τόνισε δακρυσμένη: «Δεν την πρόσεξα τη χορογραφία. Συγκινήθηκα πολύ με το μήνυμά σας. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι είναι μελό ή είναι κλισέ να μιλήσουμε για πόλεμο και ειρήνη και παιδιά που είναι θύματα πολέμου. Επειδή έχουμε πολλά ασυνόδευτα παιδιά στη χώρα μας, έχω δει ασυνόδευτα παιδιά και τη σκληράδα που κουβαλάνε στο πρόσωπό τους που στην ουσία είναι ο πόνος που έγινε σκληράδα. Ξέρω από αφηγήσεις δικών μου ατόμων που δούλεψαν ως εθελοντές στη Λέσβο πως είναι να παραλαμβάνεις ένα παιδί από το ναυάγιο, να το πλένεις, να το ντύνεις και να ψάχνεις έναν δικό του να το παραδώσεις και να μην υπάρχει. Δε μου αρέσει που είμαι έτσι δε θέλω να δείχνω έτσι αλλά δε γίνεται να είμαστε στο 2018 και να υπάρχουν παιδιά που είναι σε αυτή την κατάσταση».