Γεωργούλης εναντίον Σπαλιάρα για μια οντισιόν σε μεξικανική σειρά του «Netflix»

 
Γεωργούλης εναντίον Σπαλιάρα για μια οντισιόν σε μεξικανική σειρά του «Netflix»

Ενημερώθηκε: 10/11/20 - 14:17

Ότι ο Αλέξης Γεωργούλης έχει πάρει μέρος σε δημοφιλείς ξένες παραγωγές, όπως το σίριαλ «The Durrells», είναι γεγονός.

Και ο Γιάννης Σπαλιάρας όμως έκανε πρόσφατα ένα δυνατό διεθνές βήμα, συμμετέχοντας σε μια μεξικανική σειρά του Netflix. Εκεί ενσάρκωσε έναν ρόλο, για τον οποίο -όπως ισχυρίστηκε- πέρασε από οντισιόν και ο Αλέξης Γεωργούλης.

Μόνο που ο ισχυρισμός του δεν άρεσε στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δεν δίστασε να του απαντήσει μέσω Instagram, χαρακτηρίζοντας «δεύτερη» την εν λόγω τηλεοπτική σειρά.

Όλα άρχισαν από την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Xιούστον, το λύσαμε», όπου ήταν καλεσμένος ο Σπαλιάρας και μίλησε για τον νέο του ρόλο στο σίριαλ του Netflix «El Señor De Los Cielos». «Ήταν μια μαγευτική εμπειρία τα γυρίσματα στο Μεξικό. Έμεινα έναν μήνα. Μετά είχαμε και κάποια γυρίσματα στη Μύκονο. Η δράση μεταφέρεται στη χώρα μας. Έχουμε και κάποιες σκηνές σε αρχαιολογικούς χώρους στη χώρα μας. Είναι ένα πολύ αγαπημένο σίριαλ στην Αμερική και είναι μια ωραία προβολή για τη χώρα μας» ανέφερε ο Spal, απαριθμώντας στη συνέχεια τα γνωστά ονόματα της ελληνικής showbiz που διεκδίκησαν τον ρόλο που κέρδισε τελικά εκείνος. «Είναι πολύ γνωστά τα ονόματα.»

Το casting

Ο Σάκης Ρουβάς, ο Αλέξης Γεωργούλης, ο Γιώργος Χρανιώτης και άλλοι. Πέρασαν από casting πολλοί. Με επέλεξαν γιατί ήμουν πιο κοντά σε αυτό που ήθελαν» επεσήμανε.

Ωστόσο, αυτή η επισήμανση φαίνεται πως δεν άρεσε καθόλου στον Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος παρακολουθούσε την εν λόγω εκπομπή και έσπευσε να απαντήσει στον Γιάννη Σπαλιάρα μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram. «Εμένα τουλάχιστον μου είχαν δώσει τον ρόλο χωρίς audition, αλλά τον απέρριψα γιατί ήταν δεύτερη η παραγωγή. Η εταιρία μεγάλη, η σειρά δεύτερη» σχολίασε. Αουτς!

Espresso