Γιώργος Λιάγκας για πασίγνωστο τραγουδιστή: «Έπαθα σοκ, χάνει 1.000 με 10.000 ευρώ τη μέρα στον τζόγο»

 
Γιώργος Λιάγκας για πασίγνωστο τραγουδιστή: «Έπαθα σοκ, χάνει 1.000 με 10.000 ευρώ τη μέρα στον τζόγο»

Ενημερώθηκε: 02/02/24 - 16:45

Την πληροφορία που έμαθε για έναν πολύ μεγάλο τραγουδιστή, που χάνει μεγάλα ποσά στον τζόγο καθημερινά, μοιράστηκε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας με τους τηλεθεατές στο Πρωινό.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε επίσης και σε έναν πολιτικό που έχει καταστραφεί από τον τζόγο, χωρίς ωστόσο, να πει ονόματα στον αέρα.

«Έμαθα το πρωί, που πήγα να πάρω καφέ, εκεί στο καφενείο μαθαίνω τις μισές πληροφορίες της ζωής μου, πολύ γνωστός τραγουδιστής, πολύ μεγάλο όνομα, χάνει 1000 με 10.000 ευρώ τη μέρα από έναν πολύ μεγάλο εθισμό που έχει στο τζόγο. Δε μπορώ να πω το όνομά του. Έπαθα σοκ. Έχω πέσει από τα σύννεφα. Από τα πιο μεγάλα ονόματα», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Μετά μου είπαν για έναν άνθρωπο, πολύ γνωστό πολιτικό που έχει δραστηριοποιηθεί και επιχειρηματικά, μεγάλο όνομα, που έχει καταστραφεί από τον τζόγο. Θα έπρεπε να έχει εκατομμύρια και έχει καταστραφεί από τον τζόγο. Σοκ έπαθα. Δυο ονόματα, μεγάλος τραγουδιστής 1000 με 10.000 τη μέρα και επιχειρηματίας-πολιτικός που θα έπρεπε να ζει άνετα, και δεν έχει να πληρώσει».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ