Γνωστή σέξι ελληνίδα τρέχει διεθνή παίκτη στα δικαστήρια

Γνωστή σέξι ελληνίδα τρέχει διεθνή παίκτη στα δικαστήρια
Ενημερώθηκε: 20/04/17 - 12:18

Μπορεί το αγωνιστικό του πέρασμα από την Ελλάδα να ήταν σύντομο και... αποτυχημένο αλλά κατάφερε ακόμη και σήμερα να βρίσκεται στην ελληνική επικαιρότητα ο Άλαν Πουλίδο. Δεν ήταν τελικά μόνο ο Ολυμπιακός που την πάτησε από τον μεξικανό άσο, αλλά και η σέξι Τζίνα Μαμάκη έχει παράπονα και τρέχει τον Άλαν Πουλίδο στα δικαστήρια.

Οι δυο τους θα δώσουν πλέον ραντεβού στις δικαστικές αίθουσες, αφού η Τζίνα Μαμάκη αποφάσισε να κάνει μήνυση στον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, κατηγορώντας τον για... εκμετάλλευση.

«Ο Αλαν Πουλίδο με εκμεταλλεύτηκε. Χρησιμοποίησε μια φωτογραφία που βγάλαμε κατά τη διάρκεια μιας τυχαίας συνάντησης μας σε γνωστό κλαμπ της Αθήνας, διοχετεύοντας στα media ης χώρας του ψεύτικες ειδήσεις. Εχω καταθέσει μήνυση εναντίον του», είπε η Τζίνα Μαμάκη στην Espresso.

Η κόντρα των δύο ξεκίνησε με αφορμή τα δημοσιεύματα από το Μεξικό, που ανέφεραν ότι η Μαμάκη ήταν η «πέτρα του σκανδάλου» του χωρισμού του Πουλίδου από την συμπατριώτισσα του Ιλεάνα Σάλας, με την σέξι Ελληνίδα να θεωρεί ότι ο Πουλίδο κρυβόταν πίσω από τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.

«Δεν έχουμε καμία επικοινωνία. Μόνο ο δικηγόρος μου μιλάει μαζί του. Ο Άλαν, μάλιστα, τον απέφευγε αρχικά κι έτσι αναγκαστήκαμε να του στείλουμε τη μήνυση στα γραφεία της ομάδας που αγωνίζεται στο Μεξικό. Η διαδικασία επίλυσης των διαφορών μας θα είναι χρονοφόρα, αλλά η εκμετάλλευση του ήταν τέτοια που είμαι διατεθειμένη να περιμένω όσο χρειαστεί» ανέφερε η Τζίνα Μαμάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γερμανική ομάδα δίνει 10 εκατ. ευρώ για Έλληνα άσο

Η ιστορική πρωτιά στο Champions League που κυνηγάει ο Μπουφόν

Survivor: Τι θα σοκάρει τους παίκτες στο σημερινό επεισόδιο (ΒΙΝΤΕΟ)