Γρηγόρης Αρναούτογλου: Δεν κατάλαβα την ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Κανάκη

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Δεν κατάλαβα την ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Κανάκη
Ενημερώθηκε: 26/02/18 - 14:33

Γρηγόρης Αρναούτογλου: όπως έγινε γνωστό την περασμένη εβδομάδα ο Αντώνης Κανάκης αναλαμβάνει την διαμόρφωση της Late Night ζώνης του ΑΝΤ1.

Σήμερα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλώντας στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την ανακοίνωση του ΑΝΤ1 σχετικά με τον Αντώνη Κανάκη, λέγοντας ότι δεν έχει καταλάβει τι εννοεί.

 «Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι σημαίνει. Πραγματικά! Δεν έχω μιλήσει με τον Αντώνη Κανάκη. Έχουμε αρκετό καιρό να μιλήσουμε. Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς σημαίνει αυτό στην ανακοίνωση. Για εμένα γιατί να είναι καλό; Εννοείς στο τι θα κάνει ο Αντώνης Κανάκης και αν αναλάβει κάτι; Ο Αντώνης είναι πολλά χρόνια στον ΑΝΤ1. Έχει μια δική του λογική στο πως λειτουργεί στις εκπομπές που εδώ και χρόνια φαίνεται ότι είναι πάρα πολύ πετυχημένες. Νομίζω ότι είναι από τους πιο πετυχημένους παρουσιαστές σε αυτά που κάνει. Νιώθω ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει πάντα απόψεις, ακόμα και αν μπορείς να διαφωνείς μαζί του σε κάποιες απόψεις, πάντα είναι ο τύπος που αυτό που θα πει έχει βάση. Δεν έλεγε ποτέ αερολογίες και νομίζω ότι όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει ότι είναι και πάρα πολύ καλός και πετυχημένος. Όσον αφορά στην ανακοίνωση, δεν καταλαβαίνω», είπε αρχικά ο Γρηγόρης.

Εν συνεχεία μίλησε και στο ενδεχόμενο να κάνει δική του εκπομπή λέγοντας: «Ακόμα είμαι σε μια φάση που είμαι πολύ αλλού. Δεν θα κάνω το απογευματινό γιατί αποφάσισα ότι δεν μπορώ να το κάνω αυτό το πράγμα. Επειδή πολλές φορές το συζητούσαν και μου έλεγαν τι θα κάνεις το απόγευμα. Δεν θα κάνω το 4-6 ή 5-7. Δεν θεωρούσα ότι είμαι στη φάση να το κάνω. Τώρα ετοιμάζω κάτι άλλο. Αν κάτσει και είναι ωραίο. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι σώνει και καλά. Αν δεν είναι κάτι καλό ή αν δεν είναι κάτι που να το κάνεις και να γουστάρεις δεν υπάρχει κανένας λόγος με το ζόρι να είσαι στην τηλεόραση».