Χριστίνα Μπόμπα: Η αφοπλιστική για την παρουσία του Γιώργου Μαυρίδη στην βάφτιση των διδύμων

 
Χριστίνα Μπόμπα: Η αφοπλιστική για την παρουσία του Γιώργου Μαυρίδη στην βάφτιση των διδύμων

Ενημερώθηκε: 28/09/22 - 23:15

O Γιώργος Μαυρίδης παρευρέθηκε στη βάφτιση των διδύμων του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα που πραγματοποιήθηκε στα μέσα του Σεπτέμβρη και ήταν κάτι που προκάλεσε έκπληξη.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης συναντήθηκαν μετά από καιρό, αγκαλιάστηκαν και οι διαφορές τους ανήκουν στο παρελθόν.

Η κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα «τσάκωσε» την Χριστίνα Μπόμπα στο αεροδρόμιο και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε στην παρουσία του Γιώργου Μαυρίδη στη βάφτιση, μετά από πολλά χρόνια απουσίας από τη ζωή του Σάκη Τανιμανίδη.

«Επιλέξαμε ένα ελληνικό νησί για τη βάφτιση των παιδιών μας, όπως κάναμε και στο γάμο μας. Μας αρέσουν τα νησιά. Δεν θα με δείτε μαζί με τον Σάκη σε κάποιο τηλεοπτικό πρότζεκτ», είπε στην αρχή η Χριστίνα Μπόμπα.

Για τη συνάντηση του Σάκη Τανιμανίδη και του Γιώργου Μαυρίδη στη βάφτιση, η Χριστίνα Μπόμπα είπε: «Να ρωτήσετε τους δυο τους για τη σχέση τους. Εμείς ήμασταν πολύ χαρούμενοι, ο Σάκης ήταν πάρα πολύ χαρούμενος που ο Γιώργος ήταν στη βάφτιση. Πιστεύω και ο Γιώργος που ήρθε. Ήταν μια πολύ ωραία στιγμή για τους δυο τους και για όλους μας».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ