Η πρώτη συνέντευξη Σίσσυς Χρηστίδου μετά το διαζύγιο με τον Θοδωρή Μαραντίνη

Η πρώτη συνέντευξη Σίσσυς Χρηστίδου μετά το διαζύγιο με τον Θοδωρή Μαραντίνη
Ενημερώθηκε: 25/04/19 - 14:13

Απ' έξω φαινόταν ένα αγαπημένο ζευγάρι, όμως όσο κρύβει η ψυχή και το σπίτι δεν μπορούν να τα δούν οι απ' έξω, ούτε πολλές φορές και οι κοντινοί άνθρωποι και γι' αυτό πολλές φορές ο χωρισμός μοιάζει ξαφνικός. Τω αυτώ και στην περίπτωση Σίσσυς Χρηστίδου - Θοδωρή Μαραντίνη, μετά 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου, ανακοίνωσαν - μέσω Instagram ως συνηθίζεται πλέον, o tempora o mores!- το διαζύγιο τους.

Και ένας χωρισμός στη σόου μπίζ είναι ως γνωστόν θέμα τρανό για κανάλια και περιοδικά, ο εν λόγω χωρισμός κυριάρχησε, με αναλύσεις και προσπάθεια διερεύνησης των αιτιών του διαζυγίου. Καλή τους ώρα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1, “Το Πρωινό” επιδόθηκαν σε προσπάθεια απάντησης ακούσαμε από τον Άρη Καβατζίκη: «Αυτό που μας απασχολεί είναι αν αυτό το πράγμα έσκασε ξαφνικά. Και πάλι με πολύ σεβασμό στους δύο αυτούς ανθρώπους, όπως πολλά ζευγάρια περνούν τα πάνω και τα κάτω τους κι επειδή και ο Θοδωρής σε παλαιότερες συνεντεύξεις το έχει πει δημόσια, σε έναν γάμο δεν είναι όλα ανέφελα. Στη συνέντευξη που είχαμε κάνει πέρυσι το καλοκαίρι μου είχε πει “σαφώς και έχουμε συμβουλευτεί ψυχολόγο”. Μπορεί να τους βλέπαμε χαμογελαστούς, δεν συμβαίνει όμως σε όλα τα ζευγάρια να είναι όλες οι στιγμές καλές. Αυτό που συνέβη είναι ότι το πάλεψαν πάρα πολύ. Είναι μια απόφαση που έχουν πάρει εδώ και δυόμισι μήνες».

Κυκλοφόρησε σήμερα και το περιοδικό «ΤΗΛΕΡΑΜΑ» όπου η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στην Αθηνά Ζαχαράκη και είπε: «Σε όλες τις σχέσεις, είτε αυτές είναι φιλικές είτε επαγγελματικές είτε συζυγικές, το νούμερο ένα συστατικό είναι ο σεβασμός» δήλωσε.

Η ερώτηση που της είχε τεθεί ήταν η εξής:  Ποια πιστεύετε πως είναι η μαγική «κόλλα» που μπορεί να κρατήσει έναν γάμο;

«Θα ήταν αστείο να κρύβω πράγματα όταν επιδιώκω την αληθινή και άμεση σχέση με το κοινό τόσο στην τηλεόραση, όσο και στα social media. Είναι κάτι που συνεπάγεται η δουλειά μας. Ο κόσμος ενδιαφέρεται πραγματικά να μάθει για μας και αυτή τη σχέση τη χτίζεις με τα χρόνια. Μοιράζομαι αρκετά, στο πλαίσιο όμως που αυτό προστατεύει την οικογένεια και δεν εκθέτει τα παιδιά μας».

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της Σίσσυ και η πρώτη «αντίδραση» μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου. To περιοδικό κυκλοφόρησε σήμερα ενώ τη συνέντευξη την είχε δώσει λίγες ώρες ή και μέρες πριν το post στο instagram.