Ηλίας Γκότσης: «Αν μου άρεσε να εκθέτω ανθρώπους, στο αεροπλάνο δεν θα ήμουν μόνο εγώ και ο Πιλίδης»

 
Ο λόγος που δεν έχει μιλήσει ακόμα για την αποβολή του από το "Survivor all Star"

Ενημερώθηκε: 29/03/23 - 21:23

Οριστικά εκτός Survivor all Star βρίσκονται οι Γιωρίκας Πιλίδης και Ηλίας Γκότσης.

Οι παίκτες της Μπλε ομάδας παραβίασαν βασικούς κανόνες του ριάλιτι επιβίωσης και έτσι η παραγωγή αποφάσισε να τους αποβάλλει από το παιχνίδι. Μάλιστα, το απόγευμα της Τετάρτης ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης γύρισαν στην Ελλάδα μετά το τέλος τους από το Survivor all Star.

Λίγο μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα ο Ηλίας Γκότσης κοινοποίησε κάποια stories στο Instagram και εξήγησε για ποιον λόγο δεν έχει μιλήσει ακόμα για όσα έγιναν και οδήγησαν στην αποβολή του από το Survivor all Star.

«Και μετά από 700 ώρες ταξίδι και με τα ίδια ρούχα -βρωμιάρης κανονικός- έφτασα επιτέλους στο σπίτι μου, στην Ελλαδάρα, με τους φίλους μου να με περιμένουν πως και πως γεμάτοι χαρά. Περίπου! Λογικά κάτι τους έτυχε και έρχονται. Παρόλα αυτά νομίζω πως ήρθε η ώρα να πάω να ξυριστώ σιγά-σιγά και αύριο να κουρευτώ και να γίνω άνθρωπος.

Και έτσι για να το σοβαρέψουμε λίγο κάπως απότομα, επειδή με ρωτάτε γιατί δε μιλάω για όλα αυτά που έχουν συμβεί. Ο λόγος είναι ότι δεν μου αρέσει γενικότερα να εκθέτω ανθρώπους και αν και εγώ και ο Πιλίδης είχαμε αυτή τη διάθεση, στο αεροπλάνο δεν θα ήμασταν οι δυο μας σήμερα. Αυτό που έχει σημασία, όπως έχω ξαναπεί, είναι να προχωράμε.

Σίγουρα έχω να πω πάρα πολλά, όχι μόνο για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, γιατί εγώ απ’ ότι έχετε καταλάβει αντέχω γενικότερα, αλλά επειδή όλα αυτά που ακούγονται στεναχωρούν και τους δικούς μου ανθρώπους και είναι καλό καμιά φορά να βγαίνει αλήθεια και να την γνωρίζει και ο κόσμος που τοποθετείται», είπε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Γκότσης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ