Ιωάννα Τούνη: Οι λεπτομέρειες της γέννησης του γιου της

 
Αξίζει να σημειωθεί πως ο μπαμπάς, Δημήτρης Αλεξάνδρου, βρισκόταν μέσα στην αίθουσα και παρακολουθούσε όλη τη διαδικασία του τοκετού

Ενημερώθηκε: 11/01/23 - 21:58

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από την Δευτέρα 9/01 η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Η influencer έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο συμπλήρωσε την ευτυχία του ερωτευμένου ζευγαριού.

«Είμαστε καλά το μωράκι και εγώ. Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και τα άπειρα μηνύματα αγάπες μου, είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή…Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω. Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους να δείξουν κατανόηση και να σταματήσουν να παίρνουν ασταμάτητα τηλέφωνα, στέλνουν μηνύματα στον Δημήτρη και σε μένα, δεν θα θέλαμε να βγούμε σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουμε κάποια σχετική δήλωση» έγραψε η Ιωάννα Τούνη στο Instagram λίγες ώρες μετά τη γέννηση του γιου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ιωάννα Τούνη γέννησε με καισαρική τομή το βράδυ της Δευτέρας 9/01 σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ένα αγοράκι, που ζυγίζει 3 κιλά και 100 γραμμάρια.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο μπαμπάς, Δημήτρης Αλεξάνδρου, βρισκόταν μέσα στην αίθουσα και παρακολουθούσε όλη τη διαδικασία του τοκετού.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ