Καταγγελία! Απειλείται η ζωή σύζυγου γνωστού μοντέλου

Καταγγελία! Απειλείται η ζωή σύζυγου γνωστού μοντέλου
Ενημερώθηκε: 05/11/17 - 11:51

Απίστευτο το ντόμινο εξελίξεων που έχει ακολουθήσει μετά την αποκάλυψη του σύζυγου γνωστού μοντέλου και ηθοποιού. Ο σύζυγος είχε καταγγείλει την προηγούμενη εβδομάδα πως η γυναίκα του κάνει χρήση ναρκωτικών ενώ είναι 6 μηνών έγκυος!

Ο γάμος που όταν έγινε βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας το 2015 όταν και πραγματοποιήθηκε στη Γλυφάδα, δείχνει να παίρνει μια άγρια τροπή. Εκεί που κάποτε υπήρχε αγάπη και λουλούδια, τώρα φαίνεται να υπάρχει φόβος και απειλές για την ζωή. Σημειώνουμε πως το μοντέλο θα εμφανιζόταν σε τηλεοπτική σειρά το 2015.

Στη σημερινή εκπομπή των «Αποκαλυπτικών»,  ο σύζυγος μίλησε ξανά και κατήγγειλε απόπειρα δολοφονίας εναντίον του. «Όλη αυτή την εβδομάδα υπήρχε έντονο παρασκήνιο από την πλευρά της συζύγου και πιο πολύ από την πλευρά της μάνας της. Είναι η γυναίκα που κρύβεται πίσω από όλα αυτά. Μετά το τέλος της εκπομπής και γύρω στις 21:30 γύρισα σπίτι, είχαν μπει στο σπίτι, διέσχισαν τον κήπο και άδειασαν ένα ολόκληρο μπουκάλι ηλιέλαιο στις μαρμάρινες σκάλες με σκοπό να δημιουργήσουν ατύχημα», είπε μεταξύ άλλων.