Κατερίνα Δαλάκα και Δημήτρης Φιντιρίκος έβαλαν νέους… στόχους

 
Κατερίνα Δαλάκα και Δημήτρης Φιντιρίκος έβαλαν νέους… στόχους

Ενημερώθηκε: 19/02/22 - 13:40

Μπα, μέχρι το Μαϊάμι πετάχτηκαν η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος, όπου βρήκαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στη σκοποβολή, διοχετεύοντας στο Instagram εντυπωσιακά φωτογραφικά στιγμιότυπα.

Η νικήτρια του «Survivor 3: Ελλάδα-Τουρκία» και ο επιχειρηματίας σύντροφός της, ο οποίος στις αρχές της φετινής χρονιάς βρέθηκε στη δίνη του… κυκλώνα, όταν το όνομά του ενεπλάκη (αδίκως, όπως αποδείχθηκε) στην υπόθεση βιασμού της 24χρoνης Γεωργίας Μπίκα, βρίσκονται αυτές τις ημέρες στην ηλιόλουστη Φλόριντα, συνδυάζοντας business & pleasure.

Δ

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης πρόκειται να παρευρεθεί στο International Boat Show, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Μαϊάμι, καθώς ασχολείται ενεργά με τον χώρο της ναυτιλίας, διατηρώντας εταιρία με σκάφη αναψυχής.

Δ

Ο ίδιος και η αγαπημένη του… βομβαρδίζουν από προχθές τους followers τους στο Instagram με stories από τις βόλτες τους σε πάρκα, καθώς και με υλικό από την επίσκεψή τους στο κέντρο σκοποβολής, όπου, δείχνοντας αυτοσυγκέντρωση και πειθαρχία, σημάδεψαν ανθρωπόμορφους στόχους και τα πήγαν περίφημα.

Μάλιστα, έπειτα από τις επιτυχημένες προσπάθειες της αθλήτριας του στίβου, η ίδια έγραψε χαριτολογώντας: «Αλλάζω άθλημα».

Πηγή: Espresso