Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Ραγίζει καρδιές το τελευταίο αντίο στον «μπαμπά» της Τρύφωνα Καρατζά (ΦΩΤΟ)

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Ραγίζει καρδιές το τελευταίο αντίο στον «μπαμπά» της Τρύφωνα Καρατζά (ΦΩΤΟ)
Ενημερώθηκε: 18/01/19 - 18:22

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ δεν ξέχασε τον τηλεοπτικό της «πατέρα» Τρύφωνα Καρατζά, που έφυγε από την ζωή την περασμένη Πέμπτη (17/01) και τον αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση στο instagram.

Η ηθοποιός έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στην τηλεοπτική σειρά του MEGA «Λαβ Σόρρυ», ως «Λίλυ» στο πλευρό του πατέρα Τρύφωνα Καρατζά, ο οποίος ήταν η «ήρεμη δύναμη» στη θυελλώδη σχέση της με τον «Σάκη τον υδραυλικό», Τάσο Χαλκιά.

«Αχ! Μπαμπά _η αρχή μου και το φινάλε σου_ να αναπαυθείς αγαπημένε μου Τρύφωνα Καρατζά. Ηταν τιμή μου και καμάρι μου να παίξω την κόρη σου , πάντα με γέμιζε χαρά το γύρισμα μαζί σου! Εσύ με πήρες απ’το χέρι για να ξεκινήσω τη δουλειά αυτή! Σ’ευχαριστώ. Δε στο είπα ποτέ. Συγγνώμη μπαμπά», σχολίασε συγκινημένη στο instagram η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Δείτε το:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αχ! Μπαμπά #η αρχή μου και το φινάλε σου_να αναπαυθείς αγαπημένε μου Τρύφωνα Καρατζά.Ηταν τιμή μου και καμάρι μου να παίξω την κόρη σου , πάντα με γέμιζε χαρά το γύρισμα μαζί σου! Εσύ με πήρες απ’το χέρι για να ξεκινήσω τη δουλειά αυτή! Σ’ευχαριστώ . Δε στο είπα ποτέ. Σύγγνώμη μπαμπά🖤#lovesorrymega #tvseries #megachannel

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Constantina Mihail⭐ (@constantinamihail) στις