Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τι ρόλο είχε η Χριστίνα Μπόμπα στην αποχώρηση της

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τι ρόλο είχε η Χριστίνα Μπόμπα στην αποχώρηση της
Ενημερώθηκε: 03/04/18 - 09:21

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Για την αποχώρηση της από το Survivor μίλησε η αγαπηνένη παρουσιάστρια και αποκάλυψε ότι η πρώτη μέρα μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης ήταν δύσκολη. Η Κωνσταντίνα ήθελε να γυρίσει στην παραλία, δεν μπορούσε να φάει ή να κοιμηθεί!

«Με χίλια θα ξαναπήγαινα. Σκέψου ότι ήθελα να πάρω την οικογένεια μου να κάνουμε Πάσχα στον Άγιο Δομίνικο» δήλωσε η ίδια για την συμμετοχή της στο παιχνίδι ενώ αποκάλυψε πως η βραδιά της αποχώρησης της ήταν δύσκολη για εκείνη. «Συγκινήθηκα πάρα πολύ όταν έφυγα από το τελευταίο συμβούλιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Ποια Ελληνίδα κάνει καριέρα στο εξωτερικό και εμείς δεν μάθαμε τίποτα;!

«Είχα μιλήσει στους συμπαίκτες μου εκείνη την ημέρα. Απ’ ότι ξέρω είναι ένα απόσπασμα που δεν προβλήθηκε. Ήμασταν γύρω από τη φωτιά και όπως πάντα, μαγείρευε ο Τσίλης. Ήταν όλοι απορροφημένοι. Και τους λέω: «Παιδιά θέλω να σας μιλήσω». Με το που τελείωσα τη φράση γύρισαν όλοι μαζί. Το θυμάμαι σαν τώρα. Ήταν σχεδόν κινηματογραφικό. Τους είπα λοιπόν ότι όλες τις φορές που υπήρξα υποψήφια ήμουν χαλαρή. Εκείνη τη μέρα όμως ήταν διαφορετικά. Ένιωθα προβληματισμένη, είχα την πεποίθηση ότι θα φύγω. Έτσι, μοιράστηκα τις σκέψεις μου μαζί τους, τι ένιωθα για τον καθένα ξεχωριστά. Ένιωσα καλά που το είπα. Την ώρα της αποχώρησης δεν μπορούσα να σκεφτώ τίποτα. Δεν έβγαιναν οι λέξεις. Ήταν όλοι πολύ συγκινημένοι. Και οι συμπαίκτες μου και τα παιδιά από το συνεργείο και ο Σάκης. Ακόμα και η Χριστίνα Μπόμπα ήρθε και με βρήκε. Ήμουν στα χαμένα. Δεν μπορούσα να καταλάβω ότι ήμουν ελεύθερη. Ότι μπορούσα να περπατήσω όπου θέλω χωρίς περιορισμούς, μου έφεραν φαγητά. Δεν το πίστευα. Δεν με ένοιαζε όμως πια να φάω. Ήθελα απλά να γυρίσω στο παιχνίδι και να μου πουν ότι όλο αυτό ήταν ψέμα. Εκείνο το βράδυ δεν κοιμήθηκα καθόλου. Ένιωθα την απουσία των ανθρώπων από δίπλα μου».