Κωνσταντίνος Αργυρός: Ποια η σχέση του με τον Πάνο Μουζουράκη; (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για τις σχέσεις του με τον Πάνο Μουζουράκη

Ενημερώθηκε: 29/09/22 - 21:24

Ο Πάνος Μουζουράκης πριν λίγο διάστημα μίλησε στο podcast του Δημήτρη Σταρόβα και αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Αργυρό και στις σχέσεις που διατηρούν.

«Το “The Voice” θα γίνει, Σεπτέμβριο ξεκινάμε ξανά. Η θέση του κριτή που αλλάζει συνήθως, που έχει περάσει ο Κωστής Μαραβέγιας, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, είναι αυτή που έχει τώρα ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Φέτος θα είναι ο Δημήτρης ο Σταρόβας! Δεν ξέρω εάν θα έρθει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, δεν μου μιλάει πια. Στην αρχή μου μιλούσε… Στην αρχή με προσέγγισε πολύ φιλικά, να δει πώς είναι τα πράγματα. Μόλις τα έμαθε, δεν με ξαναπήρε τηλέφωνο. Δεν ξέρω τι πήγε στραβά. Είναι και ομορφόπαιδο! Είναι ωραίος» είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Μουζουράκης.

Ωστόσο, το βράδυ της Τετάρτης ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε στο θέατρο Άλσος και στη συναυλία της Άννας Βίσση. Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» συνάντησε τον δημοφιλή τραγουδιστή και η δημοσιογράφος τον ρώτησε για τις σχέσεις του με τον Πάνο Μουζουράκη.

«Τι έχει γίνει τελικά με τον Πάνο Μουζουράκη; Τα έχετε βρει;» ήταν η ερώτηση της δημοσιογράφου με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να απαντά με χαμόγελο: «Δεν τα χάσαμε ποτέ».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ