Μαυρίδης για Τανιμανίδη: Τρέφω πολύ καλά συναισθήματα για εκείνον και πραγματικά πιστεύω και θέλω να είναι καλά

 
Μαυρίδης για Τανιμανίδη: Τρέφω πολύ καλά συναισθήματα για εκείνον και πραγματικά πιστεύω και θέλω να είναι καλά

Ενημερώθηκε: 23/12/18 - 10:42

O Γιώργος Μαυρίδης ήταν καλεσμένος το Σάββατο που πέρασε στην εκπομπή Dot. και μίλησε για όλους και για όλα.

Αρχικά αναφέρθηκε στο World Party λέγοντας: «Το World Party δεν ήρθε σαν δουλειά, ήταν ένα όνειρο τεσσάρων φίλων να πραγματοποιήσουν ταξίδι. Εγώ χάρηκα που τελείωσε η εκπομπή και κανείς μας νομίζω πως δεν στεναχωρήθηκε».

Εν συνεχεία μίλησε για τον Σάκη Τανιμανίδη τονίζοντας: «Όταν με έναν άνθρωπο ταξιδεύεις όλο τον κόσμο και μένεις παντού μαζί του, περνάς τόσες εμπειρίες και τα κοινά μας είναι πάνω σε αυτές τις εμπειρίες. Μια φιλία μπορεί να κρατήσει για πάντα, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Τρέφω πολύ καλά συναισθήματα για εκείνον και πραγματικά πιστεύω και θέλω να είναι καλά, αλλά κάποια στιγμή αλλάζουν οι σχέσεις».

Μάλιστα αναφέρθηκε και στην σύντροφό του Νίκολέτα Ράλλη για την οποία είπε: «Ήταν πολύ καλή ιδέα το ραντεβού στο αεροδρόμιο και μου φάνηκε πολύ καλή ιδέα να την πάω ταξίδι έξω. Είναι πολύ καλό παιδί και πολύ έξυπνη. Πρέπει να τον έχεις πολύ ψηλά τον άνθρωπο που είσαι μαζί. Θα είναι πάντα ένα πολύ μεγάλο και σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου. Με τρομάζει λίγο όλο αυτό που γίνεται και νιώθω ότι με αγχώνουν να κάνω παιδιά και γάμο, αλλά θέλω να είμαι σίγουρος για τον άνθρωπο που θα κάνω οικογένεια. Δεν ξέρεις στους πέντε, έξι μήνες σχέσης ότι θες να κάνεις οικογένεια».

Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο φετινό Nomads λέγοντας ότι: «Δεν έχω δει κανένα επεισόδιο, ίσως κάποιο αγώνισμα να έχω δει. Ξεφτιλίστηκα με τόσο κλάμα» και συμπλήρωσε: «Κλαίω πολύ, πάρα πολύ. Η μαμά μου και ο σκύλος μου με κάνουν να κλαίω πολύ. Ειδικά και όταν κάτι έχει να κάνει με ζώα. Προσπαθώ να προετοιμάσω και τον εαυτό μου για το κακό, αλλά δεν μπορώ καθόλου».

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 μίλησε για την μαμά του η οποία είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή του. «Ναι, η μαμά μου είναι ο πιο σημαντικό άνθρωπος της ζωής μου. Ήμουν πολύ κακό παιδί και την παίδεψα πολύ. Είμαι δυσλεκτικός, οπότε την βασάνισα και πολύ με το σχολείο. Ξέφυγα πολύ σαν πιτσιρικά. Όμως ένα πράγμα δεν έκανα, δεν άγγιξα τα ναρκωτικά», είπε.