Με καθημερινό μαγκαζίνο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον Alpha!

ΗΛΙΑΝΑ
Ενημερώθηκε: 04/06/20 - 23:32

Είναι γνωστό εδώ και λίγες ημέρες ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου «έκλεισε» με την τηλεόραση του Alpha, κι από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν θα τη βλέπουμε σε καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή. Όχι στη θέση της Ελένης Μενεγάκη όπως η ίδια ξεκαθάρισε.

Το απόγευμα της Πέμπτης, τα στελέχη του Alpha υποδέχθηκαν τους δημοσιογράφους στον κήπο του εστιατορίου του Έκτορα Μποτρίνι στο Χαλάνδρι, προκειμένου η πρώην Σταρ Ελλάς να μιλήσει για το καινούργιο της αυτό επαγγελματικό βήμα μετά το GNTM.

Η νέα παρουσιάστρια του Alpha μίλησε για την καθημερινή, ζωντανή εκπομπή της οποίας θα ηγείται, τον σεβασμό της στο πρόσωπο της Ελένης Μενεγάκη αλλά και για τον έρωτά της με τον ράπερ Snik, τον οποίο αποκάλεσε... ντροπαλό!

Χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστή η ώρα που θα τη βλέπουμε στη μικρή μας οθόνη, θα είναι μία δίωρη, ψυχαγωγική εκπομπή που θα απευθύνεται κυρίως στις γυναίκες. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πιο θα είναι το όνομά της, ωστόσο δε θα είναι το μικρό της όνομα, όπως έχει ακουστεί. 

Όταν ρωτήθηκε για το αν πάρει τη ζώνη της Ελένης Μενεγάκη, απάντησε για το πόσο θαυμάζει την Ελένη αλλά και την ιστορία της στην τηλεόραση, ωστόσο δεν πρόκειται να πάρει τη θέση κανενός. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ