Μήνυση κατά του Π. Βαρδινογιάννη κατέθεσε η Τζίνα Αλιμόνου - Κινήθηκε η αυτόφωρος διαδικασία

Μήνυση κατά του Π. Βαρδινογιάννη κατέθεσε η Τζίνα Αλιμόνου - Κινήθηκε η αυτόφωρος διαδικασία
Ενημερώθηκε: 10/07/18 - 09:04

Μήνυση για μη καταβολή διατροφής που υπέβαλε η Τζίνα Αλιμόνου κατά του πρώην συζύγου της ΠαύλοΥ Βαρδινογιάννη για μη καταβολή διατροφής.

Ο επιχειρηματίας παρά την απόφαση με αριθμό 2819 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, δεν κατέβαλλε την διατροφή που του επέβαλλε το δικαστήριο. Κατέθεσε μόνο μέρος της για τους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο. Έτσι η πρώην σύζυγό του κατέθεσε μήνυση στο Α.Τ Ψυχικού.

Ο κ. Βαρδινογιάννης αναζητήθηκε στην κατοικία του, αλλά οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν ότι δεν ήταν εκεί και έφυγαν. Σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στις ΗΠΑ αυτές τις ημέρες.

Πλέον, όταν εντοπισθεί εντός των συνόρων ο κ. Παύλος Βαρδινογιάννης, θα συλληφθεί, ακόμη και μετά την παρέλευση του αυτοφώρου και αυτό επειδή το αδίκημα της μη καταβολής διατροφής είναι διαρκές και η διαδικασία αμέσως μετά την σύλληψη περιλαμβάνει απολογία σε ανακριτή και εισαγγελέα.

Ήδη το όνομά του έχει αποσταλεί με σχετικό σήμα σε όλα τα τμήματα και τις υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ ανά την Ελλάδα όπως αυτές σε λιμάνια και αεροδρόμια, προκειμένου να πράξουν τα δέοντα.