Μπάγια Αντωνοπούλου: Έσπασε τη σιωπή της για το Survivor Πανόραμα - Τι είπε για το «φάγωμα» της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

 
Μπάγια Αντωνοπούλου: Έσπασε τη σιωπή της για το Survivor Πανόραμα - Τι είπε για το «φάγωμα» της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Ενημερώθηκε: 18/01/19 - 16:35

Δείτε τι είπε για τα δημοσιεύματα για την παρουσία της Λάουρας Νάργιες και τον Γιώργου Μαυρίδη, αλλά και... για το «φάγωμα» της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Μπάγια Αντωνοπούλου

Survivor Πανόραμα

Στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” μίλησε η , η οποία απάντησε πρώτη φορά για το .

«Είμαστε έτοιμοι για το Survivor Πανόραμα, πρώτα ο θεός θα ξεκινήσουμε, αλλά θα τα μάθετε όλα σιγά σιγά. Θα βγει επίσημη ανακοίνωση από τον σταθμό, τι να σου πω εγώ; Διαβάζω κι εγώ διάφορα, αλλά επίσημες ανακοινώσεις από τον σταθμό. Δεν μπορώ να σου επιβεβαιώσω κάτι, ούτε να σου διαψεύσω. Είμαστε στις προετοιμασίες. Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις, τις επόμενες ημέρες, νομίζω θα ολοκληρωθούν όλα και θα τα μάθετε.

Λάουρας Νάργες

Γιώργου Μαυρίδη

Δεν ξέρω πώς προέκυψαν τα ονόματα της και του , δεν μπορώ να σου επιβεβαιώσω κάτι, δεν μπορώ να σου διαψεύσω κάτι γιατί ακόμα δεν ξέρω. Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, δεν ισχύουν αυτά που γράφονται, ότι την… έφαγα στη γωνία», είπε μεταξύ άλλων η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Δείτε το βίντεο του zappit.gr: