Μπάγια Αντωνοπούλου: Έσπασε τη σιωπή της! «Παραμένω στο ΣΚΑΙ αλλά...» (Video)

 
Μπάγια Αντωνοπούλου: Έσπασε τη σιωπή της! «Παραμένω στο ΣΚΑΙ αλλά...» (Video)

Ενημερώθηκε: 12/03/19 - 19:46

Μπάγια Αντωνοπούλου: Μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε», μετά την απόφαση του ΣΚΑΙ να κόψει το «Survivor Πανόραμα».

Survivor Πανόραμα

να ρίξει πρόωρα αυλαία η εκπομπή της Μπάγιας Αντωνοπούλου

Ατζουν Ιλιτζαλί

Survivor

Οι χαμηλές «πτήσεις» στην τηλεθέαση του «», οδήγησαν στο . Φυσικά, εδώ που τα λέμε... το φταίξιμο για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, μάλλον ανήκει στους ιθύνοντες του σταθμού, παρά στις επιδόσεις της εντυπωσιακής παρουσιάστριας, αφού είναι ηλίου φαεινότερο ότι αυτοί δέχτηκαν το αίτημα του , να προχωρήσει στο φετινό , σε μια «υβριδικού» τύπου κόντρα μεταξύ Ελλάδας - Τουρκίας.

Ένα επαναλαμβανόμενο και κουραστικό σόου το οποίο εξαρχής δεν «τράβαγε», με αποτέλεσμα... ούτε ο Ερντογάν να μην αντέχει να το παρακολουθήσει, για περισσότερο από λίγα λεπτά.

Μπάγια Αντωνοπούλου

«Είμαι καλά! Εντάξει, συμβαίνουν αυτά σε αρκετές εκπομπές. Είναι απόφαση του σταθμού και πάμε παρακάτω. Είναι μια δύσκολη χρονιά για το Survivor, πάντα ο κόσμος αποφασίζει για όλους μας, για όλες τις εκπομπές. Δόξα τω θεώ αυτό που καταφέραμε είναι να είναι ευχαριστημένος ο σταθμός και να υπάρχει αυτή η υποστήριξη, αυτό είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή. Οπότε, πάμε παρακάτω. Παραμένω στον ΣΚΑΙ, αλλά ακόμα δεν έχουμε να πούμε κάτι. Πιστεύω ότι ο σταθμός αποφάσισε πάρα πολύ σωστά να κοπεί η εκπομπή τη συγκεκριμένη στιγμή…», είπε μεταξύ άλλων η .

Ας ελπίσουμε η παρουσιάστρια να αξιοποιηθεί από τους ιθύνοντες του σταθμού του Φαλήρου, σε πόστο το οποίο να μπορεί να αποδώσει και να μην καταλήξει στο τέλος, μια ακόμα εντυπωσιακή «γλάστρα» που χορεύει τσιφτετέλι, στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου...

Δείτε το σχετικό βίντεο: