Νίκος Μουτσινάς: Έχω κάνει τρεις προσπάθειες για υιοθεσία, θα κάνω και άλλη μια

 
<script src="https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js"></script> <glomex-player   data-integration-id="40599z13k80ce6md"   data-playlist-id="v-cnwr0lpor3cp"> </glomex-player> <script type="application/ld+json"> {"@context":"http://schema.org","@type":"VideoObject","name":"Η Μπέτυ Μαγγίρα εισβάλλει στο «Καλό Μεσημεράκι»","description":"Η πιο fun εκπομπή με την παραδοσιακή συνταγή… πειραγμένη! Ο Νίκος Μουτσινάς έχοντας πάντοτε στο πλευρό του τη Βάνια και τους Alcatrash μας υποδέχεται για τέταρ

Ενημερώθηκε: 27/10/22 - 21:23

Ο Νίκος Μουτσινάς υποδέχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» την Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία μίλησε για όλα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Μπέττυ Μαγγίρα θέλησε να κάνει κάποιες ερωτήσεις στον Νίκο Μουτσινά για την προσωπική του ζωή και μεταξύ άλλων τον ρώτησε αν θέλει να αποκτήσει παιδί.

«Έχω τρία ζωάκια. Αυτή είναι η οικογένεια. Η προσωπική μου ζωή γενικά πιστεύω ότι δεν αφορά κανέναν. Δεν είναι κρυφή αλλά δεν είναι και για όλους. Μου γεννήθηκε η επιθυμία να κάνω παιδί αλλά κοίταξε να δεις, όποτε κάνω προσπάθεια και δε μου δίνουν, παίρνω ένα ζώο. Άρα είμαστε στις τρεις προσπάθειες. Θα κάνω και άλλη μια, αν με δεις με παπαγάλο, δε θα προχωρήσει», απάντησε ο Νίκος Μουτσινάς.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ