Νomads: Σε ποιον κάνει «πλάτη» ο Πίντζης; - «Τον βρήκα πολύ καταπιεσμένο»

 
Νomads: Σε ποιον κάνει «πλάτη» ο Πίντζης; - «Τον βρήκα πολύ καταπιεσμένο»

Ενημερώθηκε: 01/12/17 - 19:48

Nomads: Ο Μάνος Πίντζης μιλά για όλα όσα έζησε στο πετυχημένο παιχνίδι επιβίωσης του ΑΝΤ1, από την αρχή μέχρι τη στιγμή της οικειοθελούς αποχώρησής του.

Λευτέρη Παρασκευά.

«Έχει να κάνει και με αυτό που λέω ότι δεν μπορεί το κοινό να ξέρει τι γίνεται όταν κλείνουν οι κάμερες. Ο Λευτέρης είναι ένας φοβερός τύπος. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος προσφέρει, ενδιαφέρεται για τα παιδάκια και για την «Κιβωτό του Κόσμου», αλλά καθώς είναι ταπεινός δεν τα λέει. Έχει πολλές ικανότητες και στρατηγική», τονίζει όσο αφορά στο τι τον κέρδισε στον χαρακτήρα του

Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Επιστολή - φωτιά στα ΜΜΕ για το κύκλωμα ναρκωτικών! (ΦΩΤΟ)

«Όταν πήγα εγώ στους Ωκεανούς τον βρήκα πολύ καταπιεσμένο. Ήταν το παιδί από το οποίο θα ζητούσαν όλες τις δουλειές, αλλά μετά στην πρώτη ευκαιρία θα τον έβγαζαν στον τάκο. Αυτή την αδικία δεν την μπορούσα. Με το που είδα να ψηφίζουν τον Λευτέρη, εγώ πήγα συνειδητά εναντίον σε μια μεγαλύτερη εικόνα. Δεν με ένοιαξε τίποτα και δεν θέλησα να δώσω εξηγήσεις σε κανέναν. Αισθάνθηκα πολύ φορτισμένος και αντέδρασα έτσι», προσθέτει σε συνέντευξη του στην Εύη Βαλή και στο 7 μέρες TV.

Μάνος Πίντζης

Όσο για το αν έχει καμία δεύτερη σκέψη που αποχώρησε οικειοθελώς, ο απαντά: «Όχι. Έφυγα και είμαι πολύ καλά. Παίρνω τόσα πολλά θετικά μηνύματα από τον κόσμο. Ο κόσμος είναι μαζί μου, είναι σαν να με κατάλαβε χωρίς εγώ καν να εξηγήσω. Το να είσαι αληθινός νομίζω ότι βγαίνει και στο μόνιτορ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ NOMADS