Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Έφη Μουρίκη "πάγωσαν" το Στούντιο 4: "Θέλουμε να σας πούμε ότι χωρίσαμε"

 
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Έφη Μουρίκη "πάγωσαν" το Στούντιο 4: "Θέλουμε να σας πούμε ότι χωρίσαμε"

Ενημερώθηκε: 03/01/24 - 20:15

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Έφη Μουρίκη βρέθηκαν καλεσμένοι στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ, το απόγευμα της Τρίτης, για να συναντήσουν τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Μεταξύ άλλων, μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι θέλησε να αυτοσαρκαστεί για τα πολλά χρόνια κοινής του πορείας δίνοντας όμως και το «μυστικό» ενός ευτυχισμένου βίου.

Έτσι, αρχικά, η Έφη Μουρίκη τόνισε με χιούμορ στο δίδυμο των παρουσιαστών της εκπομπής πως «είπαμε πως στις εκπομπές που πάμε και μας ρωτάνε, μετά από τόσα χρόνια, θα πούμε: «Λοιπόν, σήμερα θέλουμε να σας πούμε ότι χωρίσαμε».

«Δηλαδή πότε; Τώρα» συμπλήρωσε ο σύζυγος της ηθοποιού, Βλαδίμηρος Κυριακίδης για να ξεσπάσουν εύλογα όλοι μαζί σε γέλια. «Δεν είναι απλό ή σύνθετο, το γεγονός πως είμαστε για τόσα πολλά χρόνια μαζί, αλλά όταν βρίσκει ο Φίλιππος τον Ναθαναήλ… τον βρίσκει. Από την άλλη όμως μεριά, όλες αυτές οι καθημερινές διαδικασίες μέσα στα τόσα χρόνια φέρνουν τριβές και φθορές. Αρκεί να αντιληφθούν ωστόσο οι άνθρωποι ότι όλα είναι προς συζήτηση και προς επεξεργασία».

«Διάλογος και με τον ίδιο τον εαυτό μας. Δηλαδή και γω μέσα μου πρέπει να σκεφτώ πράγματα για να συνειδητοποιήσω τι θα μπορούσε να είναι βαρετό για την Έφη να το βλέπει καθημερινά. Ξεκινώντας από τα ρούχα, την πιτζάμα, την εμφάνιση αλλά και κατ’ επέκταση τον χαρακτήρα. Είμαι δύσκολος άνθρωπος; Δεν πρέπει να φροντίσω λίγο να μαλακώσω, να γίνω πιο εύκολος; Να έχω περισσότερη αντοχή για να ακούω τον άνθρωπο μου;» πρόσθεσε, επίσης, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στη δημόσια τηλεόραση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ