Ο Α. Μικρούτσικος μίλησε με το δικό του ξεχωριστό τρόπο για τη σύντροφό του Ελένη: Σκίστηκε για να φέρνει ένα μεροκάματο, έγινε καθαρίστρια στο μετρό

 
andreas-mikroutsikos

Ενημερώθηκε: 28/01/24 - 11:12

Με το δικό του ξεχωριστό τρόπο αναφέρθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη σύντροφό του, Ελένη που στάθηκε στο πλευρό του σε όλες του τις δυσκολίες.

Ο παρουσιαστής μίλησε εφ' όλης της ύλης στην εφημερίδα «Οn Time» όπου αναφερόμενος στην Ελένη είπε: «Είναι εξαιρετική. Γιατί να πεις ότι το κάνει αυτό και έχει κάποια κέρδη, είτε οικονομικά, είτε δημοσιότητας, το κάνει χωρίς κανένα κέρδος. Να φανταστείς, κάποια στιγμή αρρώστησα και έφτασα να μην έχω δραχμή τσακιστή. Με βοήθησε ο αδελφός μου και κάποια στιγμή λόγω και της ασθένειάς του, ταξίδια στο εξωτερικό, πολυδάπανες θεραπείες στη Γαλλία, άρχισε να μην έχει τη δυνατότητα να μου δώσει χρήματα».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η Ελένη έφτασε να κάνει όποια δουλειά μπορούσε. Έγινε βενζινού. Ερχόταν σπίτι και μύριζε πετρέλαιο και βενζίνη. Την έδιωξαν από εκεί, έγινε καθαρίστρια στο μετρό. Σκίστηκε για να φέρνει ένα μικρό μεροκάματο, ένα μικρό μηνιάτικο, να επιβιώσουμε. Θα μπορούσε να πάει στην οικογένειά της κι εκείνη έμενε μαζί μου. Πολλές φορές είχαμε κομμένο το ηλεκτρικό, ακόμα και το νερό. Δούλευε σαν σκυλί, την περίμενα να τελειώσει χαράματα, ερχόταν σπίτι και ήταν μαζί μου. Δεν ήμουν σε καμία τηλεόραση και ποτέ δεν βγήκε να πει ότι το κάνει για αυταρέσκεια, και ταυτόχρονα έκανε ό,τι είναι δυνατόν για να υπάρχουν κάποια χρήματα και να μην περάσουμε σε ένα είδος επαιτείας για να επιβιώσουμε».

Τέλος, εξήγησε πως η σύντροφός του είναι και μητέρα ενός παιδιού. «Είναι μια γυναίκα αξιοθαύμαστη. Είναι μάλιστα, μάνα ενός παιδιού. Έχει την κόρη της, τη Μαρία, την οποία ποτέ δεν έβγαλε από το επίκεντρο του ενδιαφέροντός της. Μου συμπαραστάθηκε ουσιαστικά. Βέβαια, επειδή είμαι επίμονος άνθρωπος, μου σακατεύει το κεντρικό νευρικό σύστημα, αλλά χαλάλι της, την αθωώνω, χαλάλι της που τη γνώρισα», είπε κλείνοντας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ