Ο Πέτρος Φιλιππίδης διαψεύδει ότι βγαίνει σε πλειστηριασμό η μονοκατοικία του στο Ψυχικό

Ο Πέτρος Φιλιππίδης διαψεύδει ότι βγαίνει σε πλειστηριασμό η μονοκατοικία του στο Ψυχικό
Ενημερώθηκε: 18/11/18 - 22:09

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, με επιστολή του, διαψεύδει ότι βγαίνει σε πλειστηριασμό η μονοκατοικία του στο Ψυχικό.

Όπως έγραψε η κυριακάτικη εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ο Πέτρος Φιλιππίδης φερόταν να έχανε το εντυπωσιακό σπίτι του στο Ψυχικό, για μη εξυπηρετούμενο υπόλοιπο δανείου ύψους 450.000 ευρώ, με την τιμή της πρώτης προσφοράς για την κατοικία του ηθοποιού (πρόκειται για μεζονέτα σε τρία επίπεδα) στα 605.000 ευρώ.

Η επιστολή του Πέτρου Φιλιππίδη

Στην επιστολή του, ο Πέτρος Φιλιππίδης, την οποία έδωσε σήμερα το απόγευμα στη δημοσιότητα, διαψεύδει κατηγορηματικά ότι βγαίνει το σπίτι του σε πλειστηριασμό.

Ολόκληρη η επιστολή του γνωστού ηθοποιού έχει ως εξής:

«Η είδηση, που δημοσιεύτηκε σήμερα εν αγνοία μου και εν αγνοία όλης της οικογενείας μου, από την εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», ότι εκπλειστηριάζεται το σπίτι μας στο Ψυχικό, είναι αναληθής και σας ζητώ με την παρούσα να μην την αναδημοσιεύσετε καθ΄οιονδήποτε τρόπο.

»Το Πρώτο Θέμα μετά την άμεση διαμαρτυρία μας, κατέβασε από την ψηφιακή μορφή το εν λόγω δημοσίευμα, πλην όμως ήδη έχει αναπαραχθεί σε διάφορους ιστότοπους, επιτείνοντας τη βλάβη που έχει προκληθεί εις βάρος μας από τη δημοσίευση της είδησης στην Κυριακάτικη εφημερίδα που πωλείται σήμερα Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 και από την ανάρτηση της είδησης στην ψηφιακή έκδοση της εφημερίδας.

»Αναθέσαμε στη δικηγόρο κ. Έλλη Ρούσσου την άσκηση αγωγής εναντίον του Πρώτου Θέματος, του συντάξαντος δημοσιογράφου και κάθε υπευθύνου για τη δημοσίευση αυτή, για την αποκατάσταση της ηθικής μας βλάβης από την αναληθή αυτή δημοσίευση και την αθέμιτη επεξεργασία των προσωπικών μας δεδομένων, χωρίς καν να έχουμε ερωτηθεί, όπως απαιτεί η δημοσιογραφική δεοντολογία».