Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε για την επιλογή της Μπακοδήμου να παρουσιάσει το Power of love

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε για την επιλογή της Μπακοδήμου να παρουσιάσει το Power of love
Ενημερώθηκε: 16/05/18 - 14:58

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου εκτός από την επαγγελματική σχέση που έχουν εδώ και πάρα πολλά χρόνια διατηρούν και στενές φιλικές σχέσεις, ενώ μάλιστα η παρουσιάστρια έχει βαφτίσει και το γιο του.

Βάσει των παραπάνω η γνώμη του Φώτη για την παρουσίαση του Power of love από την πρώην συνεργάτιδά του έχει ιδιαίτερη σημασία.

«Το Power Of Love δεν είναι κάτι το οποίο παρακολουθώ. Όμως, αντιλαμβάνομαι και σέβομαι τον λόγο για τον οποίο το έκανε η Μαρία και, φυσικά, βρήκε κάτι το οποίο έχει πει ότι ήθελε πολύ να κάνει. Την θαυμάζω γιατί το κάνει πάρα πολύ καλά», είπε ο παρουσιαστής στους δημοσιογράφους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαρία Μπακοδήμου σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε πει: «δεν το συζητήσαμε ιδιαίτερα πριν ξεκινήσει, καθώς όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Καταφέραμε να συναντηθούμε, αν και βιαστικά, ένα από τα μετρημένα Σαββατοκύριακα που ήρθα στην Αθήνα. Είδα τον Φώτη και είπαμε τα νέα μας. Αν είχε να μου πει πως κάτι δεν του αρέσει, θα μου το έλεγε. Δεν μου είπε, όμως, κάτι».