Ορφέας Παπαδόπουλος-Άρτεμις Ματαφιά: Η ερώτηση της Καινούργιου για την... «ακατονόμαστη»

Ορφέας Παπαδόπουλος-Άρτεμις Ματαφιά: Η ερώτηση της Καινούργιου για την... «ακατονόμαστη»
Ενημερώθηκε: 15/06/20 - 13:08

Ο Ορφέας Παπαδόπουλος και η Άρτεμις Ματαφιά, ήταν το ζευγάρι που αποχώρησε από το «Just the 2 of Us» στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου.

Ωστόσο, ο Ορφέας Παπαδόπουλος και η Άρτεμις Ματαφιά ήταν σήμερα καλεσμένοι στην εκπομπή «Ευτυχείτε», όπου μίλησαν για την αποχώρησή τους και μοιράστηκαν με το τηλεοπτικό κοινό την εμπειρία τους από τη συμμετοχή τους στο σόου του Open.

Στο τέλος της βραδιάς, πριν την ανακοίνωση της αποχώρησης, το ζευγάρι είχε τεθεί αντιμέτωπο με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Χρήστο Ζώτο, οι οποίοι τελικά συνεχίζουν στο J2US.

Όπως θυμόμαστε, την περασμένη εβδομάδα η Κατερίνα Καινούργιου είχε εκφράσει την έντονη ενόχλησή της για το γεγονός ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα του «Ευτυχείτε»...

Η παρουσιάστρια είχε πει χαρακτηριστικά:«Κακώς ασχολούμαστε... Θα φύγει κάποια στιγμή από το J2US και μετά θα σταματήσουμε να ασχολούμαστε κιόλας. Τώρα ασχολούμαστε αναγκαστικά επειδή είναι στο J2US».

Ωστόσο, είδαμε σήμερα ότι η κόντρα συνεχίζεται και μάλλον ότι έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, μίας και η Κατερίνα Καινούργιου δεν αναφέρει καν το όνομα της Queen Ντίνας!

Δείτε όλα όσα έγιναν στο παρακάτω απόσπασμα.