Οριστική διάλυση σχήματος Δημητρίου, Χολίδη, Γιαννιά και Παπαδοπούλου: Ολο το παρασκήνιο

Οριστική διάλυση σχήματος Δημητρίου, Χολίδη, Γιαννιά και Παπαδοπούλου: Ολο το παρασκήνιο
Ενημερώθηκε: 11/12/19 - 13:30

Η Aντζελα Δημητρίου, μετά την αποχώρησή της από το νυχτερινό κέντρο με τον Γιώργο Τσαλίκη, «ανέβηκε» στη Θεσσαλονίκη για να συνεργαστεί με τον Χρήστο Χολίδη, τον Γιώργο Γιαννιά και την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Yστερα, όμως, από την αναβολή της περασμένης Παρασκευής, ήρθε χθες η είδηση ότι το συγκεκριμένο σχήμα διαλύεται. 

Παρότι σε δηλώσεις της η Άντζελα Δημητρίου ξεκαθάριζε ότι η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί κανονικά την ερχόμενη Παρασκευή και ότι υπήρχε καθυστέρηση για τεχνικούς λόγους, μια δημοσίευση του Γιώργου Γιαννιά στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram ανακοίνωσε αυτό που ψιθυριζόταν.

«Μία συνεργασία που δεν έγινε ποτέ. 1. Θα ήθελα να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη από όλους τους ανθρώπους που περίμεναν αυτές τις Άγιες μέρες να δουλέψουν μαζί μας και να πάνε το μεροκάματο στις οικογένειές τους. 2. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους, τραγουδιστές, μουσικούς, τεχνικούς, για τις μέρες που περάσαμε μαζί δουλεύοντας και ετοιμάζοντας κάτι όμορφο για την αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη. 3. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς, τις φίλες και τους φίλους, για το ενδιαφέρον, την αγάπη σας και τη στήριξή σας».

«Πραγματικά δεν έχω απαντήσεις για τα ερωτήματά σας που με έχουν κατακλύσει από το πρωί. Ξαφνιάστηκα κι εγώ όπως κι εσείς. Δεν γνωρίζω τι έχει συμβεί. Στενοχωριέμαι πολύ για τους συνεργάτες μου και για το προσωπικό που έμεινε ξεκρέμαστο. Λυπήθηκα που δεν θα τη ζήσω αυτή τη συνεργασία. Ίσως το σύμπαν μας ενώσει κάποια άλλη στιγμή… Ολα για κάποιον λόγο γίνονται. Κοιτάμε μπροστά» έγραψε με τη σειρά της η Ειρήνη Παπαδοπούλου στα social media. 

Με δήλωσή της που έκανε στην Μαίρη Αρώνη, η Άντζελα Δημητρίου πήρε θέση για πρώτη φορά στο θέμα. «Εμείς δεν έχουμε απολύτως κανένα πρόβλημα ούτε με την επιχείρηση, ούτε με τους καλλιτέχνες. Παραμένουμε συνεργάτες της επιχείρησης» είπε.

Το πρωί της Τετάρτης (11/12), ο Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο από την οριστική διάλυση του σχήματος. «Η Ειρήνη το έμαθε από άλλο μαγαζί. Συγκεκριμένα την πήραν τηλέφωνο από το Posodinio για μία νέα συνεργασία. Η Άντζελα το έμαθε με παρόμοιο τρόπο χθες το μεσημέρι και ο Γιώργος Γιαννιάς έλαβε ένα sms από τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού που είναι και κουμπάρος του. O Χολίδης το έμαθε από τον Γιαννιά» ανέφερε ο δημοσιογράφος του Star. 

Πηγή: Έθνος