Πάμελα Άντερσον: Κατά τη διάρκεια του σεξ με έχουν φτύσει και χαστουκίσει (BINTEO)

 
Πάμελα Άντερσον: Κατά τη διάρκεια του σεξ με έχουν φτύσει και χαστουκίσει

Ενημερώθηκε: 14/10/16 - 20:41

Η πάντα "καυτή", Πάμελα Άντερσον, που πρωτοστατεί σε καμπάνια κατά του πορνό, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή της Αμερικής και φάνηκε αποφασισμένη να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουν οι άντρες το σεξ. Και ζήτησε από τους άντρες να μην φέρονται στις συντρόφους τους, σαν να είναι πρωταγωνίστριες ταινιών ερωτικού περιεχομένου.

Όπως η ίδια λέει θέλει με τα λεγόμενα της να «περάσει» στα ζευγάρια μια πιο ρομαντική εκδοχή του έρωτα στο κρεβάτι, καθώς θεωρεί πως η ασύδοτη πρόσβαση των νέων στις ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου αλλοιώνει την αντίληψη τους και τους κάνει να συμπεριφέρονται στις γυναίκες τους σας να είναι πορνοστάρ.

«Ξέρω ότι και εγώ ήμουν μέρος του προβλήματος. Ήμουν κουνελάκι του Playboy και βγήκε στη δημοσιότητα προσωπική μου ταινία στην οποία έκανα σεξ με τον τότε σύντροφό μου» λέει η Πάμελα και συνεχίζει, «με έχουν χαστουκίσει, με έχουν βρίσει και με έχουν φτύσει κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης και δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν νομίζω ότι αρέσει στις γυναίκες να τους συμπεριφέρονται οι σύντροφοι τους σαν να είναι πορνοστάρ. Θέλουμε καλύτερο σεξ», καταλήγει στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «This Morning», η 49χρονη σταρ.

 

Δείτε εδώ την Πάμελα Άντερσον στη νέα της ταινία The People Garden και θα πάθετε πλάκα...