Περρής: Το Nomads ήταν από μόνο του ένα προβληματικό concept

Περρής: Το Nomads ήταν από μόνο του ένα προβληματικό concept
Ενημερώθηκε: 24/04/18 - 15:51

Ο Βαγγέλης Περρής παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα.

Αναφέρθηκε στην νέα τηλεοπτική του στέγη, στην Ρούλα Κορομηλά, στη συνεργασία του με τον Θέμο Αναστασιάδη, αλλά και για το Nomads και κατά πόσο ταίριαζε στην παρουσίαση ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Για την αποχώρηση από τον ΣΚΑΙ 

«Προφανώς με δυσαρέστησε αυτό που έγινε με τον ΣΚΑΪ. Δεν είμαι μόνος μου, υπάρχει μια ολόκληρη ομάδα που αιφνιδίως βρέθηκε στην ανεργία χωρίς καμία ειδοποίηση. Όλο αυτό το πράγμα ήταν βασικά στενάχωρο. Το έχω ξαναπεί, αλλά από την πίεση αυτών των ημερών έσπασα στον ύπνο μου δυο δόντια. Δεν είναι υπερβολή. Όλοι πηγαίναμε με το αντίθετο συναίσθημα από αυτό που έχουμε τώρα. Εκεί πηγαίναμε σαν να μας περιμένει η γκιλοτίνα, εδώ (στο Epsilon) ερχόμαστε σαν να πρόκειται να πάμε εκδρομή.»

Για τις συνεργασίες με Κορομηλά και Θέμο 

«Είμαι των μακρόχρονων σχέσεων. Είναι και τα δύο πρόσωπα που έχουμε συνεργαστεί. Για να έχουμε συνεργαστεί τόσα χρόνια πάει να πει ότι και καλά περνούσαμε και όλο αυτό είχε και την αποδοχή που έπρεπε. Το μόνο που θα ήθελα και για τους δύο είναι να είναι καλά. Θα με κάνει ευτυχισμένο να είναι όρθιοι, δυνατοί και να μπορούν να βλέπουν αυτή τη συνέντευξη και να σκέφτονται θετικά ή αρνητικά.

Οι μεγάλοι stars πάντοτε λείπουν. Η τηλεόραση έχει μια τάση ο,τι το μεγαλώνει να θέλει ταυτόχρονα να το μικρύνει μετά από μια σεζόν, δυο, τρεις, πέντε. Νομίζω όμως ότι η λάμψη τους παραμένει και πάντοτε χρειαζόμαστε ανθρώπους που ξέρουν τα μυστικά, που έχουν έμφυτη μια λάμψη και πλέον έχουν και τη δυνατότητα να κάνουν καλή τηλεόραση, να μαθαίνουν και οι νεότεροι. Επομένως εγώ πάντοτε θα ήθελα να υπάρχει ένας συνδυασμός παλιών και νέων. Και βεβαίως αυτό δεν σημαίνει αυτομάτως ότι ο νέος φέρνει νέες ιδέες και ο παλιός φέρνει παλιές, δυστυχώς έχουμε δει το ακριβώς αντίθετο και αυτό δεν είναι καλό σημάδι.»

Nomads και Αρναούτογλου 

 «Το Nomads ήταν από μόνο του ένα προβληματικό concept. Από ποια άποψη… Ότι ερχόταν δεύτερο να ακολουθήσει τα χνάρια μια ομοειδούς εκπομπής που είχε κάνει μια τεράστια επιτυχία. Ένα δεύτερο desavantage ήταν ότι ήταν μια εκπομπή που ήθελαν να τη δώσουν φρέσκια, αγωνιστική, νεανική, με σφριγηλά κορμιά και την παρουσίαζε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που δεν είναι υποχρεωτικό να έχει αυτά τα συστατικά, αλλά θα πρέπει να συμβαδίζει με αυτά. Ο Γρηγόρης έκανε μια άλλη εκπομπή που την κάνει υπέροχα, αλλά ήταν μια άλλη εκπομπή από αυτή του Nomads.»