Πλάκα κάνεις; Αυτός είναι ο... άγνωστος - γνωστός παρουσιαστής γιος του νέου ΥΠΕΘΑ Ναύαρχου Αποστολάκη

 
Πλάκα κάνεις; Αυτός είναι ο... άγνωστος - γνωστός παρουσιαστής γιος του νέου ΥΠΕΘΑ Ναύαρχου Αποστολάκη

Ενημερώθηκε: 13/01/19 - 15:02

Εδώ και λίγες ώρες ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, είναι στο επίκεντρο της επικαιρότητας, αφού όπως ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, θα είναι ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας, μετά την αποχώρηση του Πάνου Καμμένου. Υπάρχει όμως μια... λεπτομέρεια που ελάχιστοι γνώριζαν.

Γιάννη Αποστολάκη

Master Chef

συμμετείχε με τον Γιάννη Δρυμωνάκη στους «Θαλασσόλυκους»

Ο ένας από τους δύο γιου του νέου ΥΠΕΘΑ είναι ένα πρόσωπο που γνωρίζουν καλά όσοι ασχολούνται με τα «γαστρονομικά»... αλλά και τα τηλεοπτικά. Ο λόγος για τον , ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής “” και στη συνέχεια κατάφερε να… εδραιωθεί στο τηλεοπτικό σκηνικό. Φέτος, έχει τη δική του στήλη μαγειρικής στην εκπομπή “DOT” του ΣΚΑΪ και . Λογικό... αν έχεις Ναύαρχο πατέρα.

1

Ευάγγελος Αποστολάκης

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο του και, μάλιστα, ήταν από τους πρώτους που τον είχαν στηρίξει όταν είχε αποφασίσει να δοκιμάσει τις δυνατότητές του στο “Master Chef”.

Γιάννης Αποστολάκης

Στα πρώτα βήματα της καριέρας του, ο είχε δηλώσει για την οικογένειά του: «Δεν είχαμε τα τρελά λεφτά στο σπίτι, αλλά ποτέ δεν μας έλειψαν τα βασικά αγαθά. Μπορεί να μην είχα τα χιλιάδες παιχνίδια που ήθελα και ζητούσα, αλλά είχαμε όσο ακριβώς χρειαζόμασταν. Δεν με κακόμαθαν οι γονείς μου -και ευτυχώς, δηλαδή. Ο πατέρας μου είναι ναυτικός και η μητέρα μου έχει μια σχολή με καταδύσεις στο Ρέθυμνο -κανονικοί άνθρωποι, νορμάλ εισοδήματα. Νιώθω πολύ τυχερός για την οικογένειά μου, γιατί με μεγάλωσαν με καλές αρχές και πρότυπα. Αν και ως παιδί ήμουν… κάπως».

Master Chef

Πριν από το “”, ο Γιάννης σπούδαζε στα Χανιά μηχανικός φυσικών πόρων και περιβάλλοντος, αλλά εγκατέλειψε τη σχολή στα τρία χρόνια για να ασχοληθεί με τη μαγειρική. Παράλληλα, τα καλοκαίρια δούλευε ως skipper (καπετάνιος ιστιοπλοϊκών μέχρι 50 πόδια) και σε ιστιοπλοϊκά ως μάγειρας. Επίσης, από τα 12 του χρόνια εργαζόταν στην επιχείρηση που έχει η οικογένειά του στο Ρέθυμνο. Όταν ήταν μικρός, ήθελε να γίνει αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, στα… χνάρια του πατέρα του, αλλά στα 16 του άρχισε να ανακατεύεται και να μπαίνει στην κουζίνα και έτσι απέκτησε το “μικρόβιο” της μαγειρικής…