Σάκης Τανιμανίδης: Αντιδράσεις για τον φίλο του που μπαίνει στο Survivor και η απάντησή του

Σάκης Τανιμανίδης: Αντιδράσεις για τον φίλο του που μπαίνει στο Survivor και η απάντησή του
Ενημερώθηκε: 25/01/19 - 14:31

Σάκης Τανιμανίδης: Στις 2 Φεβρουαρίου κάνει πρεμιέρα ο τρίτος κύκλος του survivor και ήδη έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα των παικτών που θα αποτελέσουν την ελληνική ομάδα.

Ένας από τους παίκτες που μπαίνει στο παιχνίδι γνωρίζεται με τον Σάκη Τανιμανίδη και μάλιστα οι δυο άνδρες κάνουν και παρέα.

ταν

Ο λόγος για τον personal trainer, Κυριάκο Πελεκάνο, ο οποίος είναι διάσημος στην Κύπρο, αφού έχει λάβει μέρος σε τηλεοπτικές εκπομπές και talent show. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γάμος του με την Τατιάνα Ησαϊα έγινε πρωτοσέλιδο στα κυπριακά περιοδικά.

Μάλιστα έδωσε και το παρών στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα.

τανιμανιδης

Η συμμετοχή του λοιπόν στο παιχνίδι γέννησε πολλά ερωτηματικά για το πώς επιλέχθηκαν οι συμμετέχοντες του Survivor 3.

Σήμερα κατά την αναχώρησή του για τον Άγιο Δομίνικο ο παρουσιαστής του reality απάντησε για την συμμετοχή του φίλου του:

«Ο Κυριάκος Πελεκάνος είναι διάσημος στην Κύπρο, είναι καλός μου φίλος, τον παρακαλώ δύο χρόνια να έρθει. Τελικά, τα καταφέραμε, θα έρθει φέτος. Του είχα κάνει και ανοιχτή πρόταση σε μια εκπομπή που μου είχε κάνει μια συνέντευξη πέρυσι. Δεν μας ήρθε πέρυσι, τελικά θα έρθει φέτος. Είναι καλός μου φίλος και τον παρακαλάω δύο χρόνια. Εμείς στην παραγωγή του Survivor ψάχνουμε με κάθε τρόπο να βρούμε τους καλύτερους παίκτες που γνωρίζουμε. Ο βασικός τρόπος είναι οι αιτήσεις, ένας άλλος τρόπος είναι με τους ανθρώπους που γνωρίζει η παραγωγή. Είναι αυτονόητο. Πάρα πολλοί παίκτες τα τελευταία χρόνια έχουν μπει χωρίς αιτήσεις, καταρχάς όλοι οι διάσημοι. Ο Κυριάκος στην Κύπρο είναι διάσημος και τον είχε προτείνει από την πρώτη χρονιά και το κανάλι που προβάλει το Survivor στην Κύπρο».