Σε σοκ η Αθηνά Ωνάση - Ο Ντόντα όρισε ημερομηνία γάμου

 
Σε σοκ η Αθηνά Ωνάση - Ο Ντόντα όρισε ημερομηνία γάμου

Ενημερώθηκε: 07/02/18 - 08:46

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Αθηνά Ωνάση μετά την ανακοίνωση του - προσφάτως - πρώην συζύγου του, Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο πως όρισε ημερομηνία γάμου με την δημοσιογράφο, με την οποία φαίρεται να τον έπιασε στα «πράσα» να την απατά.

O διεθνής ιππέας και η Αθηνά είχαν παντρευτεί τον Δεκέμβριο του 2005 αλλά το τέλος του γάμου τους ήρθε το καλοκαίρι του 2016 όταν, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, η χρυσή Ελληνίδα κληρονόμος «έπιασε» στα πράσα τον σύζυγό της να την απατά. Το διαζύγιο πάντως του πρώην ζευγαριού εκδόθηκε τον Νοέμβριο του 2017, με τον Ντόντα να ποστάρει συχνά στα social media φωτογραφίες από τον μεγάλο του έρωτα με την Ντενίζ.

Ο Ντόντα και η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αγαπημένη του Ντενίζ Σεβέρο όρισαν ήδη ημερομηνία και συγκεκριμένα στις 22 Σεπτεμβρίου. Ο γάμος θα γίνει στην Πορτογαλία καθώς ο Ντόντα ήθελε να ζήσει την ομορφότερη στιγμή της ζωής του με τη σύντροφό του στην Ευρώπη, όπως και εκείνη μιας και θέλουν ο γάμος τους να γίνει δίπλα στη θάλασσα. Γι’ αυτό και απέλεξαν την πόλη Αλγκάβρε της Πορτογαλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Αθηνά Ωνάση: Γιατί πουλάει τα κοσμήματα της Χριστίνας

Ο Ντόντα μιλώντας στο BUNTE αποκάλυψε: «Η υποδομή στη Βραζιλία δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτήν στην Ευρώπη. Γι 'αυτό και θα παντρεύτουμε στην Πορτογαλία. Αγαπάμε αυτή τη χώρα. Άλλωστε έχω και πορτογαλικό διαβατήριο». Ο ίδιος, χαρούμενος γι’ αυτή την υπέροχη εξέλιξη στην προσωπική του ζωή, πρόσθεσε: «Έχουμε προσκαλέσει 300 φίλους και συγγενείς, αναμένουμε ότι θα έρθουν 200».