Σκληρή καταγγελία από την αδερφή του Μιχάλη Ασλάνη

Σκληρή καταγγελία από την αδερφή του Μιχάλη Ασλάνη
Ενημερώθηκε: 26/04/18 - 09:27

Πέντε χρόνια μετά τον θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη, η μεγάλη του αδελφή, Ειρήνη ξέσπασε στην πρόσφατη συνέντευξη της, μιλώντας για την αδιαφορία που έδειξαν όλοι απέναντι στην οικογένεια.

«Τον ξέχασαν όλοι οι επώνυμοι φίλοι του και το λέω με πολύ πόνο αυτό. Μετά την κηδεία δεν πήρε ούτε ένας τηλέφωνο να μας ρωτήσει αν είμαστε καλά, αν θέλουμε κάτι. Εμείς, χάσαμε το στήριγμά μας και αμέσως μόλις «έφυγε» εκείνος χάθηκαν και όλοι οι λεγόμενοι φίλοι του» είπε στην Espresso και συνέχισε για τα προσωπικά αντικείμενα του σχεδιαστή:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Survivor: Διέλυσαν την καλύβα τους οι Μαχητές! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Εξαφανίστηκαν όλα τα πράγματα του μέσα από το σπίτι. Ούτε τα γυαλιά του, ούτε το ρολόι του, τίποτα δεν πήραμε για να έχουμε κάτι δικό του να τον θυμόμαστε. Όταν αποσφραγίστηκε όμως το σπίτι, δεν μας ειδοποίησαν να παρευρεθούμε ως συγγενείς του για να πάρουμε τουλάχιστον τα προσωπικά του αντικείμενα. Μέσα εκεί υπήρχαν και πολλά φορέματα που είχε ο αδελφός μας. Δεν βρήκαμε τίποτα».

Όσο για την διαθήκη του Μιχάλη Ασλάνη, η αδελφή του εξήγησε: «όχι, όχι. Εμείς, αποποιηθήκαμε και την περιουσία του Μιχάλη. Είμαστε πολύ μεγάλοι άνθρωποι για να κάνουμε τέτοια. Ο Μιχάλης από εκεί πάνω βλέπει τα πάντα»