Σκληρές εκφράσεις από Ελένη Φιλίνη για Βάνα Μπάρμπα

Σκληρές εκφράσεις από Ελένη Φιλίνη για Βάνα Μπάρμπα
Ενημερώθηκε: 30/04/18 - 11:09

Αδιαπραγμάτευτη παραμένει η Ελένη Φιλίνη για την δικαστική κόντρα που ξεκίνησε με την Βάνα Μπάρμπα,έπειτα από την δήλωση της τελευταίας σε ένα χιουμοριστικό βίντεο στο Dot. Η δήλωση «Με λένε Ελένη Φιλίνη και τώρα κοντεύω τα 63. Έχω κάνει 2-3 πλαστικές. Παλιά ήμουν σταρ, τώρα έχω γίνει πορνοστάρ» ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με τις δυο σταρλετ να ετοιμάζουν να λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

Η Ελένη Φιλίνη: «Νομίζω ότι πλέον τα πράγματα πήραν τον δρόμο της δικαιοσύνης. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ένας άνθρωπος νοήμων που θα πει ότι αυτό ήταν χιούμορ. Η εκπομπή παίχτηκε Κυριακή 25η Μαρτίου. Κανείς γνωστός μου δεν έτυχε να τη δει και να μου πει κάτι εμένα και το ανακάλυψα εγώ Τετάρτη βράδυ σε επανάληψη μιας άλλης χιουμοριστικής εκπομπής, του Circo. Δεν κοιμήθηκα όλη νύχτα, πήγα να πάθω…»!

Σοκαριστικό ατύχημα στη Eurovision 2018

Και πρόσθεσε: «Με πήρε μια δημοσιογράφος για συνέντευξη, μου ανέφερε το όνομα της κ. Μπάρμπα και είπα ότι θα κινηθώ νομικά. Ειδοποιήθηκε από τη δημοσιογράφο και σε 20 λεπτά μου ήρθε ένα μήνυμα «Συγγνώμη ήταν χιουμοριστικό». Αν ήταν μοντάζ ή οτιδήποτε, Δευτέρα πρωί θα είχε κάνει η ίδια μήνυση να προστατεύσει τον εαυτό της και κατ’ επέκταση εμένα, πάρα πολύ απλά. Αναγκάστηκα να το κάνω, αμύνθηκα, γιατί εμένα ήταν καθαρά αμυντική η μήνυσή μου. Εγώ δεν πείραξα ποτέ κανέναν. Δεν είναι χιούμορ ή πλάκα, είναι προσβολή, ψεύδος και κακοήθεια. Τη στιγμή που βγαίνει σε μια εκπομπή που τη βλέπει όλη η Ελλάδα, το να μου πει εμένα προσωπικά συγγνώμη, δε λέει απολύτως τίποτα. Γιατί εμένα αν ζούσε η μάνα μου μπορεί να είχε πάθει εγκεφαλικό. Εκεί τι θα κάναμε; Θα πήγαινα φυλακή εγώ μετά;»