Σόδομα και γόμορρα με τον… σατανά στο σπίτι της Μαράια Κάρεϊ

ΚΑΡΕΙ
Ενημερώθηκε: 07/08/20 - 14:46

Το «έλα να δεις» γινόταν στο πατρικό της Μαράια Κάρεϊ, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα καταγγέλλει η αδελφή της.

Η 57χρονη Αλισον Κάρεϊ σε αγωγή που κατέθεσε στο ανώτατο δικαστήριο της Νέας Υόρκης κατηγορεί τη μητέρα τους Πατρίσια ότι την εξανάγκαζε σε σεξουαλικές πράξεις με αγνώστους όταν ήταν μόλις 10 ετών και πως την ανάγκαζε να βλέπει κακοποιήσεις άλλων ανηλίκων, στο πλαίσιο μεταμεσονύκτιων σατανιστικών τελετών, που περιλάμβαναν ακόμα και θυσίες.

Σύμφωνα με την αγωγή, όλα αυτά διαδραματίστηκαν στα 70s, όταν «η μητέρα της επέτρεπε και ενθάρρυνε άντρες να έχουν σεξουαλικές σχέσεις μαζί της, που περιλάμβαναν και σεξουαλική επίθεση πρώτου βαθμού». Η ίδια, άλλωστε, σε συνέντευξή της το 2018 είχε ισχυριστεί ότι μέλος της οικογένειάς της την πήγαινε σε σατανιστικές συγκεντρώσεις τα ξημερώματα, στις οποίες την κακοποιούσαν άντρες με μανδύες.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

 

«Τρομερά πράγματα συνέβαιναν. Πράγματα που δεν θα έπρεπε να δει ποτέ ένα παιδί. Με κακοποιούσαν σεξουαλικά εκεί. Με απειλούσαν ότι, αν δεν έκανα ό,τι μου έλεγαν, θα έκαναν κακό στη Μαράια» είχε πει τότε.

Η κακοποίησή της, όπως αναφέρει στην αγωγή, διήρκεσε πολλά χρόνια και εξαιτίας της υποστηρίζει ότι εμφάνισε μετατραυματικό στρες, αγχώδη διαταραχή και κατάθλιψη, παθήσεις που ευθύνονται για την κάτω βόλτα που πήρε μετέπειτα η ζωή της. Η Αλισον Κάρεϊ, η οποία δεν έχει επκοινωνία με την τραγουδίστρια, εργαζόταν κατά το παρελθόν ως πόρνη, ενώ είναι και οροθετική. Φέρεται ότι έχει χάσει όλα τα δόντια της και χρειάζεται απεγνωσμένα χρήματα για να τα φτιάξει. Με την αγωγή της διεκδικεί χρήματα για ψυχική οδύνη και σωματικές βλάβες.

Με τη Μαράια Κάρεϊ δεν έχει καμία επικοινωνία από το 1991, ενώ κατά καιρούς την έχει κατηγορήσει δημοσίως για αδιαφορία και εγκατάλειψη.

Πηγή: Espresso

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ