Star Academy: Δηλώσεις «βόμβα» από την Κατερίνα Γκαγκάκη

 
Star Academy: Δηλώσεις «βόμβα» από την Κατερίνα Γκαγκάκη

Ενημερώθηκε: 09/04/17 - 15:22

Μικρές «βόμβες» είναι οι δηλώσεις της Κατερίνας Γκαγκάκη για το Star Academy και δεν... μασά τα λόγια της.

Η «διευθύντρια» της ακαδημίας μιλά ξεκάθαρα και αποκαλύπτει πως δεν της αρέσει όλο αυτό που συμβαίνει. Έφτασε στο τσακ να αποχωρήσει από αυτό το εγχείρημα, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με τον ΑΝΤ1.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη, καλεσμένη στην εκπομπή ΣΟΥ ΚΟΥ, εξήγησε πως βρέθηκε να κάνει την.. διευθύντρια στην μουσική ακαδημία του Έψιλον.

«Μου έκαναν την πρόταση 2 Ιανουαρίου, απάντησα περίπου δύο μήνες μετά. Είχα κι εγώ στο πίσω μέρος του μυαλού μου όλα αυτά που σκεφτόμαστε για ένα μικρό κανάλι και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Μέχρι να εξασφαλίσω ότι η ομάδα θα δημιουργούταν έτσι όπως εγώ την είχα στο μυαλό μου, για την οποία μου επιβεβαίωναν όλοι ότι είναι από τις καλύτερες που υπάρχουν, δεν το έκανα.

Κι ένα πρωί είπα... δεν πα να λέτε, θα κάνω αυτό που μου κάνει κέφι" είπε.

To 1o Live

"Την αγωνία και τη φρίκη την αισθάνθηκα μετά το 1ο live. Θεώρησα ότι θα ήταν πολύ άτιμο και ανέντιμο να σηκωθώ να φύγω και να μην ξαναπάω. Ακόμα δεν μπορώ να ελέγξω τον θυμό μου και αυτό δεν μπορώ να μου το συγχωρέσω.

Χαζομάρα μου. Αυτό είναι στα φάουλ μου. Για να είμαστε δίκαιοι, το κανάλι οτιδήποτε ζήτησα το έκανε. Το αν, όμως, δεν έχει την υποδομή μετά να στηρίξει τα υπόλοιπα κομμάτια, είναι άλλο θέμα.

συμβόλαιο

Έκανα ένα που μου αφήνει πολλές ελευθερίες και πολλές δικλείδες αποχώρησης και μετά το 1ο live είπα τα παρατάω και σηκώνομαι και φεύγω. Μετά με έπεισαν όμως ότι αυτό είναι ακόμα πιο ανέντιμο.

Star Academy

Αποφάσισα να αποστασιοποιηθώ από τα live, αλλά αν χειροτέρευε δεν ξέρω να σου πω τι θα έκανα... Δεν φταίνε αυτοί οι άνθρωποι (σ.σ. οι διαγωνιζόμενοι του ) που τους λέμε ότι δεν έχουνε καλές φωνές, ενώ στην ουσία κάποιος επέλεξε να μην έχουν, να μην είναι έτοιμοι.

Όταν γράφουμε στον υπολογιστή, καμιά φορά πρέπει να βάλουμε ένα not και το βγάζει με ένα κόκκινο. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό θα είναι ένα not για μένα, τίποτα παραπάνω...".

Το δίδυμο: Βίσση - Καρβέλας

Η Κατερίνα Γκαγκάκη επίσης σχολίασε: "Έκανε δραματικό κακό στην Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα! Μέχρι τώρα θεωρώ ότι καλό δεν τους έχει κάνει, τουναντίον μπορεί να τους έχει κάνει και κακό.

Τώρα αν μου πεις ότι μια στιγμή μπορεί να διαλύσει μια καριέρα, το θεωρώ λίγο δύσκολο.
Πιστεύω ότι βαρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας κάποια στιγμή και πέταξε την τσίχλα. Προχθές ήταν Παναγία.

Καταλαβαίνω τη λογική ότι στο δικό μου μυαλό αυτό είναι αντισυμβατικό. Στο δικό μου το μυαλό δεν είναι. Αλλά μην ξεχνιόμαστε -επειδή έκανα σχόλια κι εγώ-, είναι η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας, όπα!

Επιστροφή στον ΑΝΤ1!

Μπορεί να επέστρεφα στον ΑΝΤ1... μια δουλειά είναι. Ανάλογα με τι συνθήκες. Μη γελιόμαστε, 10 χρόνια εδώ είναι όλοι φίλοι μου. Με τη διοίκηση έχουμε εξαιρετικές σχέσεις, δεν έχει αλλάξει κάτι.

ΑΝΤ1

Αυτά που συγκεντρώνει ο όμιλος δεν υπάρχουν σε σύνολο πουθενά αλλού. Επαγγελματικά για κάποιον έχει πολύ ενδιαφέρον».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Star Academy: Η "τάπα" της Άννας Βίσση στον Νίκο Καρβέλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποχώρηση παρουσιαστή - σοκ από πρωινή τηλεοπτική εκπομπή! (ΦΩΤΟ)

SURVIVOR: Έντονες στιγμές και ασυλία στο αποψινό επεισόδιο - Ποιος θα επικρατήσει (ΒΙΝΤΕΟ)