Τάνια Τσανακλίδου: Πιέσεις για να κατέβει υποψήφια στις εκλογές

 
Τάνια Τσανακλίδου: Πιέσεις για να κατέβει υποψήφια στις εκλογές

Ενημερώθηκε: 02/01/23 - 10:53

Από τη Μεταπολίτευση και μετά η παρουσία στις εκλογές επιφανών εκπροσώπων του καλλιτεχνικού, αθλητικού και δημοσιογραφικού κόσμου στα ψηφοδέλτια των κομμάτων του εγχώριου πολιτικού σκηνικού λειτουργούσε πάντα εν είδει… αλατοπίπερου στις εκλογικές λίστες, όπως αναφέρει ο Θανάσης Φουσκίδης στα Παραπολιτικά.

Τα τελευταία χρόνια με τη μεγάλη επιρροή της τηλεόρασης αλλά και των Social media, στο κοινωνικό πεδίο και ιδίως στις λεγόμενες δυναμικές ηλικίες, η αναζήτηση λαμπερών προσώπων που έχουν τη διάθεση να εμπλακούν στην πολιτική, τον κοινοβουλευτισμό και τη μάχη του σταυρού, συνιστά μία από τις κεντρικές προεκλογικές προτεραιότητες για τους κομματικούς μηχανισμούς.

Όπως αναφέρει το mediatime o Αλέξης Τσίπρας θα ήθελε να έχει στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και την Τάνια Τσανακλίδου, η οποία, εκτός από προσωπική του φίλη, είναι και από τους καλλιτέχνες που ποτέ δεν μάσησαν τα λόγια τους, διαφωνώντας ευθέως με την πολιτκή της κυβέρνησης. Η ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου, στην οποία έκει ξαναγίνει πρόταση από τον Αλέξη Τσίπρα, αναμένεται και πάλι να βρεθεί στα ψηφοδέλτια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Επίσης ο Μάριος Αθανασίου και η Μαρία Κανελλοπούλου θεωρούνται σίγουροι υποψήφιοι για τις επόμενες εκλογές. Στα πρόσωπα που επίσης επενδύει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η σεναριογράφος και ηθοποιός Αννα Χατζησοφιά, η οποία ειναι πολύ γνωστή στο ευρύτερο κοινό για τις τηλεοπτικές της δημιουργίες Οι μεν και οι δεν, Κωνσταντίνου και Ελένης, Το καφέ της Χορός, και Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ