Τάσος Ξιαρχός: Ο άγνωστος καβγάς του με τον Snik!

 
Τάσος Ξιαρχός:  Ο άγνωστος καβγάς του με τον Snik!

Ενημερώθηκε: 20/06/20 - 11:43

Μαρία Τσιαντούλα

Ο Τάσος Ξιαρχός είναι μία από τις πιο εκκεντρικές παρουσίες που έχουν περάσει από την τηλεόραση το τελευταίο διάστημα.

Just the 2 us

Μετά την συμμετοχή του στο, καταλάβαμε ότι πρόκειται για μία έντονη προσωπικότητα με εκρηκτικό χαρακτήρα.

Πολλές φορές έχουμε δει τον Τάσο Ξιαρχό να «ξεκατινιάζεται» με την κριτική επιτροπή του σόου, αλλά και εκτός του παιχνιδιού πολλές είναι οι κόντρες που διατηρεί.

Μία από αυτές είναι η άγνωστη έως τώρα κόντρα του με τον... SNIK!

Ο εκκεντρικός χορογράφος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε πως έχει τσακωθεί με τον Snik και ότι από τότε δεν μιλάνε.

Συγκεκριμένα οι δύο τους είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν για το τραγούδι Senorita, αλλά δεν πήγε και τόσο καλά η συνεργασία τους.

O Τάσος Ξιάρχος είπε χαρακτηριστικά: «Δεν θέλω να μιλήσω για τον Snik. Είχαμε συνεργαστεί τη χορογραφία στο Senorita. Είχαμε τσακωθεί πολύ με την παραγωγή του Snik. Από τότε λοιπόν έχουμε ψυχρανθεί αλλά σε ακραίο βαθμό. Είχαμε κάνει στα βραβεία το Senorita. Επειδή είχε πάει πολύ καλά και έγινε viral, είπαμε να κάνουμε βίντεο κλιπ με τη χορογραφία.»!

Και πρόσθεσε: «Στο τέλος είχε κόψει από το κλιπ όλη τη χορογραφία. Εγώ τους είπα ότι δεν θα δημοσιεύσω στα social media ένα βίντεο κλιπ στο οποίο δεν φαίνεται η δουλειά μου. Από εκεί ξεκίνησε μια έχθρα. Ειπώθηκαν κι άλλα. Μετά κάναμε με την Τάμτα βίντεο τη χορογραφία. Από τότε δεν μιλάμε με τον Snik. Ουτε καν βρεθήκαμε (στο J2US). Το απέφυγα»!

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα.