Τι είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος για τον γάμο της Τζένης Μπαλάτσινού (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος για τον γάμο της Τζένης Μπαλάτσινού
Ενημερώθηκε: 14/04/19 - 00:32

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μετά από σιωπή ημερών, μίλησε για τον επικείμενο γάμο της πρώην συζύγου του Τζένης Μπαλάτσινού με τον πρώην υπουργό Βασίλη Κικίλια.

«Δεν υπάρχει δήλωση, γιατί υπάρχει η κανονική αλήθεια...» είπε Ο Πέτρος Κωστόπουλος χθες το μεσημέρι στην διάρκεια της εκπομπής του, κλείνοντας έτσι τα στόματα όσων -από τηλεοπτικά πάνελ- είχαν απορία τι λέει επί του θέματος αυτού:

«Δεν υπάρχει δήλωση, γιατί υπάρχει η κανονική αλήθεια των ανθρώπων που είναι ισορροπημένοι, όχι τρελοί και σέβονται τους ανθρώπους με τους οποίους έζησαν και ακόμα πιο πολύ σέβονται τα παιδιά τους. Εγώ έκανα τρία παιδιά, είναι ότι καλύτερο έκανα στη ζωή μου. Αυτά τα παιδιά έχουν μία μαμά, δεν τα έκανα μόνος μου. Εγώ θέλω τα παιδιά όταν κάνουν κάτι να είναι πάρα πολύ χαρούμενα και με μένα και με τη μάνα τους. Όταν κάνουν κάτι και είναι χαρούμενα, εγώ είμαι ευτυχής. Άρα, για να είναι καλά τα παιδιά θα πρέπει να είναι καλά και οι γονείς τους και άρα, πάλι εγώ ως ισορροπημένος άνθρωπος θα έλεγα, θέλω να είναι και η μάνα τους καλά. Και νομίζω ότι ο κάθε σοβαρός άνθρωπος θέλει να είναι καλά η σύζυγος με την οποία χώρισε, να κάνει τη ζωή της, να κάνει τη δουλειά της, να κάνει τα πάντα και να της εύχεσαι την καλύτερη επιτυχία. Αυτό κάνω κι εγώ και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που η οικογένειά μου είναι χαρούμενη. Αυτά, τέλος»!

Δείτε το βίντεο: