Τι ζητά η Τζίνα Αλιμόνου από τον Παύλο Βαρδινογιάννη εκτός από τη διατροφή

Τι ζητά η Τζίνα Αλιμόνου από τον Παύλο Βαρδινογιάννη εκτός από τη διατροφή
Ενημερώθηκε: 20/04/18 - 13:41

Η Τζίνα Αλιμόνου με τον Παύλο Βαρδινογιάννη βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη μετά τον χωρισμό, ο οποίος λαμβάνει επεισοδιακές διαστάσεις.

Το ζευγάρι διεκδικεί την επιμέλεια των παιδιών και οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως από το δικαστήριο που έγινε στις 30 Μαρτίου, παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Το περιοδικό Down Town σε ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε αναφέρει λεπτομέρειες από την καθημερινότητα της ηθοποιού με τον επιχειρηματία. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα αν και χωρισμένοι συνεχίζουν να συγκατοικούν στο σπίτι τους στη Φιλοθέη κάθε φορά που ο Παύλος Βαρδινογιάννης έρχεται στην Ελλάδα. Εκτός λοιπόν από την διατροφή των 700.000 ευρώ το χρόνο η Τζίνα Αλιμόνου ζητά να φύγει ο επιχειρηματίας από το σπίτι, προς αποφυγή των καθημερινών προστριβών. Όπως αναφέρει στο περιοδικό συνεργάτης της ηθοποιού «Η Τζίνα νιώθει ασφυκτικά περικυκλωμένη, πιεσμένη και σε μόνιμη επιτήρηση». Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατάσταση στο σπίτι είναι απόλυτα ελεγχόμενη με κάμερες, φρουρούς και προσωπικό που φτάνει τα 20 άτομα